Проблем при ъпгрейд, помощ

excuzeme

New Member
Здравейте, при опит да обновя версията на Wordpress с последната излязла (не ползвам автоматично обновяване, а реплейсвам файловете през фтп), половината ми widgets изчезнаха. Пробвах да сменя тема - същата работа.
Пропускам нещо, което може да е важно - инсталацията ми на Wordpress е на български, но от сума време няма нови версии на БГ и затова си свалих тази от официалния сайт.
Widgets, които ми оставя сега блога са 4 в сайдбар. Не искам да ползвам табед widgets, ще се радвам ако някой ме светне как да се справя с този проблем, защото нито искам да мсеням тема, нито желая да стоя на wordpress 3.0.5, с която widgets са ми както и където искам.

Много благодаря

От: Проблем при ъпгрейд, помощ

пиши на съпорта от хостинга да ти върнат последния бек ъп, който имат.

twis7,
когато сложа по-стара версия на wordpress, всичко работи и изглежда както искам. Номерът е да работя с нова версия на wordpress и нещата да изглеждат, и работят както със сегашната която сложих пак - 3.0.5
т.е за момента бек-ъп не ми е нужен

Последно редактирано:

Просто съм любопитен, щом на старата всичко работи както трябва, защо ти е новата версия? Обичаш да ти е трудно или има някаква конкретна причина?
btw. Провери си съвместимостта на джаджите - може да не работят с новата версия

Абе не, че нещо, ама .. първо прочети подписа ми, а тогава отговори на следните въпроси.
1. Линк към темплейта?
2. Какви джаджи ползваш в сайдбара?
3. Линк към сайта?
Искаш помощ но не предоставяш никаква информация. Бих могъл да ти помогна, ама за разлика от други потребители на форума, нито имам кристална топка, нито мога да гледам на кафе/боб.

@teo, не обичам да ми е трудно, просто като полулеймър като ми свети съобщение, че трябвало да се обновява, реших, че все има причина, която не е нужно аз да проумявам.
@ktomov, ами явно толкова разбирам и затова пиша, което написах. Все едно - нито ме мързи, нито съм възразила, че някой е писал нещо, което не ми помага, още по-малко търся безплатна врачка :) :)
Смятам, че така поставен въпрос е достатъчно разбираем, ако на някого му е известен подобен проблем с по-нова версия на wordpress.
проблемът си го разреших - засега, върнах към по-стара версия и всичко ми е ОК. Благодаря на проявилите интерес и отделили време. На теб също :)

Ама проблема е навързан, това не можеш да разбереш. Има някои добавки, които са с ограничена работа до определена версия на wordpress, както и някои темплейти, които не са съвместими с по-новите версии.
Без да се види, не може да се каже какъв точно е проблема, за това и няма как някой да ти помогне.
Но след като така искаш, така да е :)

Горе