Ами май най-добре ще е точно този вариант, освен ако не си намериш съвместима тема.Егати гадоста . В момента почти няма съвместими теми с 2.8 Пробвах над 20 теми който ми харесаха , но не стават . Направо откачих . А тази сегашната пък създава много проблеми под 2.8 и мисля да се върна на 2.7.1 поне нямаше проблеми
Ами от страни "дждаджите" не ми се показват махнах ги и пак ги сложих , но пак не се показват .
Както казват руснаците "Не трогай работещую систему!!!"Върнах се на 2.7.1 и са всичко си ми е ток и жица .
Справедливости ради надо отметить, что так мы редко высказываемся "работАЮщую систему" кстати.Както казват руснаците "Не трогай работещую систему!!!"
Докато не заработи стабилно 2.8, няма да го сложа. Нямам време да си късам нервите с неработещи плъгини и проблеми. Добре си е направил човека, че си е върнал старата версия. То много хора си инсталираха Виста, обаче се върнаха на XP - аз също го направих.Справедливости ради надо отметить, что так мы редко высказываемся "работАЮщую систему" кстати.
Правилото е: "Работает - не трогай!".