godjara Member 6 Май 2008 #1 Не ми отчита кликове и импресии от днес на обяд а рекламите се показват и имам доста посещения все си стои на 3.11$. Някои има ли същия проблем ??
Не ми отчита кликове и импресии от днес на обяд а рекламите се показват и имам доста посещения все си стои на 3.11$. Някои има ли същия проблем ??
N nikoo11 Member 6 Май 2008 #2 От: Проблем с Адсенс А аз реших че днеска сайтовете ми не се посещават То къде било проблема Ами в Г
godjara Member 6 Май 2008 #3 От: Проблем с Адсенс Мерси за отговора аз мислех, че е само при мене и си проверявам пощата през 5 минути и чакам кофти писмото на гуугле, че са ме преебали
От: Проблем с Адсенс Мерси за отговора аз мислех, че е само при мене и си проверявам пощата през 5 минути и чакам кофти писмото на гуугле, че са ме преебали
entwickler New Member 7 Май 2008 #6 От: Проблем с Адсенс и аз се бях притеснил, но днес сутринта е ок.
I IvayloHristov New Member 7 Май 2008 #7 От: Проблем с Адсенс А вие как знаете, че има кликове? Сами ли кликвате от различни Ip-та или имате софтуер, който може да следи това?
От: Проблем с Адсенс А вие как знаете, че има кликове? Сами ли кликвате от различни Ip-та или имате софтуер, който може да следи това?
SSH_ON New Member 8 Май 2008 #8 @ IvayloHristov - Броят на кликовете в AdSense не е напълно хаотичен. Като получиш 5% от кликовете, които обикновено получаваш на ден и ти става веднага ясно, че нещо не е както трябва. Статистиките вече са оправени и всичко изглежда точно.
@ IvayloHristov - Броят на кликовете в AdSense не е напълно хаотичен. Като получиш 5% от кликовете, които обикновено получаваш на ден и ти става веднага ясно, че нещо не е както трябва. Статистиките вече са оправени и всичко изглежда точно.