Проблем с Аукро.бг

MihailMihov

Well-Known Member
Проблема е следния:
от една камара време не бял влизал в този сайт, минала е година, че може би и повече от когато съм продавал там. Според политиката им, за всяка продажба се начисляват някакви пари, които после трябва да им платя чрез банков превод. И днес изведнъж както го бях забравил този сайт ми звъни някаква лелка с дразнещ глас и ми казва че имам да им плащам 20лв и съм получавал фактура на мейла ( по принцип не съм я виждал тази фактура, но може и в мен да е грешката). Общо взето ми каза само че трябва да платя .. нищо повече и аз за да не я слушам набързо и казах че ще си видя мейла и ще платя. Сега обаче, като не мога да намеря дори фактурата, която са ми пращали няма как да направя превода и въобще се чудя дали да ги търся да им плащам ?? Какво ще ме посъветвате - да ги търся ли, или да чакам да ми звъни лелката пак ? :)

От: Проблем с Аукро.бг

А ся габровец да съветваме пари да дава :D
Май сам знаеш какво е редно де.

Брех пак ми звънят от това аукро за тези 20лв. Бе ще им ги платя, ама даже не ми е удобно с тези банкови преводи и не знам си какво... поне да можеше PayPal да се плати.

Тези са много зле. Скапаха хубавия сайт и накрая за да компенсират загубите вдигнаха цените. Резултата не закъсня и за съжаление хубавия сайт западна.

и с такова не съм плащал никога ..
В опциите на Аукро за плащане избираш изипей, записваш си кода и отиваш в най-близката каса на изипей - Еконт, Офис1, др. и даваш парите, номера и готово. Аз така правя. 20 ст. е таксата.

Горе