Проблем с версия 3.2.1

Странникът

Well-Known Member
Тия дни реших да инсталирам още една система на Уордпрес за един от сайтовете си. Естествено взех най-новата версия на български, свалих я директно от Уордпрес.орг в зип вариант и я инсталирах. Това не го правя за първи път, така че в самата инсталация грешка няма. Проблемите се появиха когато влязох в админ панела за писане на нова статия. Голяма част от опциите ги нямаше, бяха изчезнали - може да се види на снимка 1.
pole.PNG
И преди бях заподозрял, че има някакъв проблем в системата - при обновяването на другите ми секции в част от тях някой полета изчезваха. Наложи се да инсталирам по-старата версия на Уордпрес - 3.0.1, където всичко си е наред и въпросните опции се появиха. Това се вижда на снимка 2.
pole-2.PNG
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, знае ли как се оправя това? Вероятно нещо в кода на новата версия не е наред и не може да покаже нещата.
Уточнение - това се случва на нова, чиста секция, няма статии, базата данни е празна, сменял съм темплейтите с най-различни: проблемът си остава.
 
Както влизаш за да публикуваш статия горе в дясно имаш бутон настройка на изгледа. Цъкаш там и добавяш/премахваш това което ти е нужно.
А ако питаш мен, изтегли си официалната английска последна версия 3.3.1 и после само добави езиците от българската (версия 3.2.1 за момента - поне до там е стигнал превода). Нужна ти е папката wp-content/languages
 
От: Проблем с версия 3.2.1

Благодаря, получи се. Елементарно е, а не съм се сетил там да погледна.
 

Горе