Проблем с визуализацията на ЗенКарт под Хром

mantaman

Well-Known Member
Появи ми се странен проблем на ЗенКарт под Хром - След като се зареди страницата видимата част на браузъра автоматично се позиционира по средата на страницата а не както обикновено в горната и част.

Проблема е само при този сайт при други на ЗенКарт го няма този проблем, както и го няма на други браузъри - Пробвах и на още два компютъра но пак същото се получава под Хром

Явно проблема е в самият сайт и касае само Хром

Някакви идеи?
 
От: Проблем с визуализацията на ЗенКарт под Хром

Вероятно или си редактирал някой файл директно през ФТП клиента и се е получила грешка или имаш несъвместим плъгин. Първото може да се хване много лесно като сравниш с работеща версия. Ако имаш архив на същия сайт е най - добре, но може и друг. Beyond Compare или подобна програма са безценни.
 
От: Проблем с визуализацията на ЗенКарт под Хром

Мерси много отговорите - за съжаление не мога да покажа сайта защото е на клиенти

Преди два дни му направих едно пренасочване на директория към основният домейн през .htaccess - пробвах да изтрия промените обаче проблема не се оправя, а и няма логика да е от това.

Преди това от много време не е правено нищо а не ми се вярва до сега да не съм го забелязал защото основно го гледам през Хром
 
Ако е нещо по дизайна, както гледам, поне за визуалната част - виж да стандартизираш от CSS-а за всичкит браузъри. Малко ми е странно кое точно може да прави това разместване. А защо си пренасочил...трябваше да го преместиш или това не е опция?
 
От: Проблем с визуализацията на ЗенКарт под Хром

Категорията беше основната ключова дума и Гугле се балтавеше непрекъснато с коя страница да показва сайта с индекса или с категорията - Всички останали конкуренти ги показва с основната и реших да пренасоча категорията към началната с редирект 301 и да видя дали като съберат общи сили ще се подобри класирането
 
Aa, ясно, значи е било с такава цел. Защо не си оставил и с двата резултата да си седи, все пак си е събиране на кликове, и то в пъти. Аз бих предпочел втори и пети, вместо 1ви и само това. :) Така де, не че е много по-добре, но щом си втори с единия, лесно може да минеш първия, а петия ще си седи там, дори има опция да стане четвърти, ако добре е структуриран сайта и е на едно ниво от хоума. ;) Или се е редувало? Ее, той реално ще си закове нещо на там, като си избере по-релевантната. :) Той си знае работата. ;)
 
От: Проблем с визуализацията на ЗенКарт под Хром

Оправих проблема - Оказа се че е в една от страничните кутийки - Започнах да ги включвам и изключвам една по една докато открих коя е.

По нея бях правил промени преди повече от година и до сега не е имало проблеми явно последната актуализация на Хрома обаче нещо я е конфликтнало. Няма как повече от една година да не съм го забелязал
 

Горе