Проблем с достъп дп сайта

homecare

New Member
Здравейте,

От вчера имам един проблем с едно сайтче. Исках да си ъпдейтвам саитмапа от един сайт и когато написах URL, ми даде съобщение, че не намира такава връзка или че ми е грешно URL - то. Реших да изпратя отново съществуващия сайтмап, но гоогле-то казва, че не може да го изтегли. С две думи, до сайта ми не могат да сигнат никаквi ботове. Този проблем преди не съм го имал. Моля кажете от къде идва този проблем. Сайта е homecare.hit.bg

От: Проблем с достъп дп сайта

Този линк най-вероятно ще ти свърши работа. Не знам дали в това е проблема, но с оглед дадената информация просто не остава друго. Виждам, че нямаш robots.txt, което означава, че няма как да си ограничил достъпа на робота до тази страница. Не знам дали от hit.bg биха се оказали толкова откачени, че да отрежат достъпа на роботите на гугъл до сайтовете на потребители им, но кой знае.
При мен както сайта, така и сайтмапа се отварят.

Няма нужда да си ъпдейтваш мапа, просто Гугъл няма да ти индексира сайта.Хита са забранили индексирането.

Е как тогава има сайтове хостнати в хита, а излизат в google

Да има, хита скоро забрани индексирането а и сайтовете са видими само в България.
Да не се лъжем това е локален интранет сайт.Гугъл изобщо не обича такива работи.

Не. Това е при хит.бг и е резултат от промяната в собствениците им. Колкото и некомерсиален проект да подържаш ти препоръчвам да си вземеш хостинг за 2 левчета на месец или 25 лева годишно и подобни проблеми няма да имаш.

Имаше една промоционална тема за еднодоларов домейн и безплатен хостинг - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=19548
и още една за безплатен хостинг - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=19603

По бързо докато не са свършили офертите. Ако не са свършили вече.
Пък може и към mantaman да се обърнеш с неговия 168.bg

За 1$ хостинга изтече на 20ти. Т.е. преди малко повече от 8 часа.

Абе те хората мнооого отдавна са казали, че безплатен обяд няма. Благодаря ви за помоща.

Горе