Blinky
Owner
Здравейте,
Искам да попитам тези, които са имали подобен проблем как са го решили. Ето го съобщението:
Проблемът е с базата данни, като всеки път при влизане, редакция на продукт, категория и т.н., ми прави в базата дублаж с id (product_id=, category_id= и др.). Получава се в таблицата _url_alias, но реално все ми е чудно защо? Някой да го е имал този проблем и как го е решил, защото при сейф на даден продукт
Мерси предварително.
Искам да попитам тези, които са имали подобен проблем как са го решили. Ето го съобщението:
Код:
[B]Warning[/B]: mysql_query() [[URL="http://bioshopzdrave.com/admin/function.mysql-query"]function.mysql-query[/URL]]: Unable to save result set in [B]/home/user/public_html/system/database/mysql.php[/B] on line [B]22[/B][B]Notice[/B]: Error: Subquery returns more than 1 row
Error No: 1242
SELECT DISTINCT *, (SELECT GROUP_CONCAT(cd1.name ORDER BY level SEPARATOR ' > ') FROM oc_category_path cp LEFT JOIN oc_category_description cd1 ON (cp.path_id = cd1.category_id AND cp.category_id != cp.path_id) WHERE cp.category_id = c.category_id AND cd1.language_id = 'x' GROUP BY cp.category_id) AS path, (SELECT keyword FROM oc_url_alias WHERE query = 'category_id=xx') AS keyword FROM oc_category c LEFT JOIN oc_category_description cd2 ON (c.category_id = cd2.category_id) WHERE c.category_id = 'xx' AND cd2.language_id = '4' in [B]/home/user/public_html/system/database/mysql.php[/B] on line [B]50[/B]
Проблемът е с базата данни, като всеки път при влизане, редакция на продукт, категория и т.н., ми прави в базата дублаж с id (product_id=, category_id= и др.). Получава се в таблицата _url_alias, но реално все ми е чудно защо? Някой да го е имал този проблем и как го е решил, защото при сейф на даден продукт
Мерси предварително.