Здравейте, имам проблем с една кампания в AdWords. Всичко е както трябва и както е описано в help сайта им. Ключовата дума - състояние - "Отговаря на условията"; Реклама - състояние - "Одобрена". След като използвам "Инструмент за диагностика на рекламите" - резултатът е:
Кампанията е пусната на 16-ти, тоест достатъчно време е минало, ако е имало забавяне в с-мата им. Бюджетът на ден го увеличавах както и цената на клик - без резултат. Моля ви кажете ми защо се получава така и какво трябва да направя, за да тръгне най-сетне кампанията?
Тези ключови думи понастоящем не показват реклами поради следните причини:
Причина:
Ключовата фраза понастоящем не активира нито една от рекламите Ви.
Какво означава това?
Има различни причини ключовата Ви дума да не задейства реклами. Ако току-що сте добавили ключовата дума или фраза в кампанията си, добре е след известно време да проверите дали състоянието й се е променило. Специалистите ни проверяват всяка въведена ключова дума, поради което е възможно моментно забавяне. Друго обяснение е, че може да има забавяне в системата ни.
Какво мога да направя?
За да подобрите показването на рекламите си, можете да увеличите дневния си бюджет, тъй като той влияе директно върху този параметър. Ако за бюджета Ви е зададена стойност под препоръчителната, е възможно рекламите Ви да не получават всички възможни импресии.
Кампанията е пусната на 16-ти, тоест достатъчно време е минало, ако е имало забавяне в с-мата им. Бюджетът на ден го увеличавах както и цената на клик - без резултат. Моля ви кажете ми защо се получава така и какво трябва да направя, за да тръгне най-сетне кампанията?