Проблем с мобилната версия и новия текст едитор

тео

Well-Known Member
Понеже много често съм през мобилната опера, от тази сутрин не може да се отговаря/започва нова тема. Явно новия текст едитор не сработва. Дали има шанс да разпознава браузърите и при мобилна версия да зарежда стария?

От: Проблем с мобилната версия и новия текст едитор

и на мен ми прави много проблеми този нов редактор ...
ползвам опера
сега като поставих един урл и на следващият ред почнах да пиша всичко се линкна...

Временно решение докато не се измисли по-добра алтернатива.
Влезте в настройките на профила си и след това под менюто в ляво General Settings намерете Message Editor Interface. В момента по подразбиране е Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing, който създава проблем. Сложете отметката на Standard Editor - Extra formatting controls.
Тествано и работи - опера мобайл и делфина (позволява да се пише, предполагам това е бил проблема който сте срещнали, поне при мен бе такъв).
А да - ей това е линка където трябва да смените едитора си http://www.predpriemach.com/profile.php?do=editoptions

моля за тест как е днес мобилния стил също беше ъпдейтнат колкото може пълен съпорт за него ще има във следващия ъпдейт на вбюлетин поне така са казали....

Томов - става!!!
Първо се бях отчаял, после ти видях мнението. Благодарности!!!!

Re: От: Проблем с мобилната версия и новия текст едитор

Томов - става!!!
Първо се бях отчаял, после ти видях мнението. Благодарности!!!!

За нищо :)
Въпреки това решение, е странно защо се получава така. Разликата между двата едитора е липсата на няколко допълнителни услуги. Иначе рамката, а и като цяло джаваскрипта са еднакви.

Струва ми се, че проблемът иде от разполагането на елементите. Ако си размърдам мишката наоколо, прозорецът на текстовото поле светва, но мястото е заето от другите елементи - бутони, текст и т.н. Нещо не може да се вреди да се покаже.

Горе