Проблем с намирането на Flash NO ADS игри..

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Правя си сайтче за игрички.. Обаче не-мога да намеря хубави игри.. Единствените които намерих са от miniclip.com.. някой може ли да помага..?
Търся такива подобни от там.. Да са фрее и да нямат реклами в тях..

Ако някой знае нека ми ги пише на ЛС моля Ви :)

Благодаря предварително!

От: Проблем с намирането на Flash NO ADS игри..

Без реклами игри почти няма. Пробвай mochimedia.com регистрирай се и ще ти плащат част от приходите от банерите.

big fish games или нещо подобно се казваше също предлагат много игри. Ако имаш някой парсер, можеш и с рсс да ги добавяш направо.

Може да имаш проблеми с някой игри за авторски права а напоследък много хубавите игри даже почнаха да ги кодират - работят само на техните си сайтове.

Без реклами игри почти няма. Пробвай mochimedia.com регистрирай се и ще ти плащат част от приходите от банерите.
Този сайт ми хареса доста!

Обаче имам едно въпросче, ще може ли да се имплантира някакси кода които те ми предоставят в сайта ми.. сайта ми е на blogspot.com.. тоест блог е..

Не е добро решение да ползваш хостнати другаде игри а е най-добре да са при теб. Вземи си хостинг. mochimedia.com ти дават и да ги сваляш файловете имат и възможност директно да си ги вкараш в сайта чрез API.

Не е добро решение да ползваш хостнати другаде игри а е най-добре да са при теб. Вземи си хостинг. mochimedia.com ти дават и да ги сваляш файловете имат и възможност директно да си ги вкараш в сайта чрез API.
А има ли вариант в който мога да си закупя хостинг, но евентуално, да остане същия дизайн на блога които ми е...? Защото си ми харесва, апък и не съм толкова на "ТИ" с кодирането..
Смисъл, закупих си домейн, но може ли към домейна да се върже хостинг и да си качвам там нещата... тоест сайта да си е на моят хост, но с дизайна на блогспот ?

Горе