julian.dimitrov
New Member
На 13 март си купих нов домейн. Сайтът вече напълно функционира, има 4-5 беклинка, но нормално ли е все още да не е индексирана нито една страница в Google?
Моля, пак заповядай.Добре . Благодаря за отговора!
Абе имам някакви спомени, че май имаше някакъв seo сайт, че пишеш за seo, беше се вкарал в някакви seo сериали. Какво става? Този въпрос който задаваш е недопустим за човек, който се занимава със seo!
На 13 март си купих нов домейн. Сайтът вече напълно функционира, има 4-5 беклинка, но нормално ли е все още да не е индексирана нито една страница в Google?
Благодаря ти BlackFriday за подкрепата, а пък на теб Странникът още повече ти благодаря, че следиш какво правя .
Точно това е проблемът, че домейнът е дропен и не знам какво се случва... Знам, че новите домейни се "осъзнават" късно, но този си има доста история. Сменил е уж 12-13 собственика. А и няма как да разбера дали Google не го е считал за спамерски...
Проверих му линковете.. всичко е идеално. И аз си помислих, че може да е от новите алгоритми. В момента върви Panda мисля и не вярвам да има време да се занимава точно с моя сайт
Ами аз за една от станиците на сайта си го ползвах и имаше само положителен резултат.Поне за сега!Но преценявай сам, че то се не знае...Не съм сигурен дали трябва да ръчкам излишно..
Да не би да има някакви проблеми в кода на сайта?Дай да видим сайта!Аз не съм експерт, но някой от знащите тук ще може да се изкаже адекватно, сигурен съм!Успех!Но не са само на Google, като гледам никоя търсачка не го харесва... Започвам да се притеснявам..
Но не са само на Google, като гледам никоя търсачка не го харесва... Започвам да се притеснявам..