Проблем с поставяне на код на брояч в блог

niks

New Member
Здравейте

Направих си няколко блога в pussyblog.com и при опита ми да им поставя броячи от tyxo срещнах следния проблем:

При поставянето на кода в началото на статията или по средата на главната страница tyxo се интегрира но след него изчезва цялата статия.

При поставянето му в края изчезват в дясно навигационните менюта които водят към другите страници в блога.

Може ли да модифицирам по някакъв начин кода или да добавя нещо към него така че да не влияе на останалото съдържание, пример

TYXO.BG BROYACH--HIDE

<!-- NACHALO NA TYXO.BG BROYACH -->
<script type="text/javascript">
....................
..................
height="1"/></a></noscript>
<!-- KRAI NA TYXO.BG BROYACH -->

PS

Този блог сървър е малко бъгав и няма опции както при blogspot Добавяне на притурка и редактирането и, но за сметка на това е сигурен.
Може да редактираш само HTML на конкретната статия или да качиш готова Wordpress тема, каквито в момента си правя

От: Проблем с поставяне на код на брояч в блог

Ами мацни го в някоя wordpress тема във футъра и го качи така да видим дали ще стане :)

Ами мацни го в някоя wordpress тема във футъра и го качи така да видим дали ще стане :)

Много статии и много страници съм направил (над 20) с линкове и снимки, без готова тема само с модифициране на стандартната в HTML панела и много време ще ми отнеме да прехвърля всичко в готова тема. Мога да регистрерам нов блок и да кача една тема и да си правя експерименти доката стане

Сега правя много яки Wordpress сайтове с програмата Artisteer V2

Целта ми е да направя 3 сайта с различен дизайн но сходно съдържание и тогава ще прехвърля съдържанието и линковете от сегашния ми блок в готовите теми.

Само че подозирам че като кача темата ще стане мазало, блога е бъгав.

PS

Някой ако му си занимава ще му бъда благодарен ако си поиграе в pussyblog.com и намери начин за поставяне на кода някъде без да се пречи на останалия контент

Няма ли Text Widget, пробвай да го боднеш вътре. Другият вариант е както каза @BRAIN_PAIN. В карен случай може да сложиш гугъл аналитикс.:)

Последно редактирано:

Горе