Проблем с сео - спрян за 20 дни и пуснат сайт

helf_php

Active Member
Здравейте бях сложил сайта ми на безплатен хост и са го спряли от безплатния хостинг и какво става нямах достъп до интернет но видях че сайта е спрял преди 20-30 дни та pagerank-a му беше 2 сега му е N/A индексите са паднали ранка в alexa също ще имали някакъв начин да оправя нещата ???

Re: Проблем с сайт сео

ако е пуснат вече ще се върне, но постепенно, няма да е веднага.... първо ще му се възстанови ранкинга в серпа и то само ако сайтовете които са те линквали не сти махнали линка те другите уебмастъри ако си следят сайтовете веднъж седмично за мъртви линкове може и да са те изчистили

след това ще е пр а вероятно ще трябва да чакаш ъпдейт ама тои не ти е толкова важен колкото ранкинга

От: Проблем с сео - спрян за 20 дни и пуснат сайт

Ами да пуснал съм сайта вече на платен хостинг да съм сигурен че няма да бъде спрян пак та значи нее проблем че сайта е бил спрян така ли? :)

със същия адрес лие: нещоси.безплатнияхостинг.ком ако да нямаш никакви проблеми почти

единствено през тези 20 дни може да си загубил някои от линковете си иначе не проблем продължавай с линк билдинга и си добавяи контен както си го добявяш и ще се върне :) всичко след известно време

Горе