Проблем с форума - Нотификации

eLast

Active Member
Привет, колеги.

Нещо ми се "счупи" нотификейшъна тук във форума. Показва ми, че имам 1 обновление на някаква тема, за която съм записан, а като щракна да видя коя е - няма такава, показва всичко като прочетено.
Кеш-меш, бисквити, курабий - всичко трих, лог-аут, лог-ин и седи това notifications 1 и не се ма'а.

Дайте някакъв акъл как да го оправя, че е доста дразнещо-пречещо.

Re: Проблем с форума

И на мен ми седи така и това не е от днес. Стигал съм до 4 да ми висят горе, а реално да нямам нито едно. Появява ми се най-често когато имам към 14+ горе, прегледам ги и дам на останалите, че уж съм го отметнал като прочетени, а реално не съм ги отварял. Случва се, но след време се изчиства. Не знам защо е така, но ще видим защо. ;)

На мен винаги ми висят някакви, даже вече не му обръщам внимание. :)

От: Проблем с форума

Пууу, кофти история. Принципно обичам всичко да ми е "изчистено".

Благодаря за бързия отговор!

Преместих темата "за форума" и я прекръстих малко. Жалко е, че го има, но реално може да се води и нещо като каше и просто системата да не го е изчистило, а реално и да няма такова, просто да си седи цифрата, която не знам как преценява, че трябва да е - 1,2,3. В момента аз имам 2, но и ако ме видиш съм на всяка манджа мерудия. ;)

След няколко рилода и макриване като прочетени ще се изчисти, но ще очаквам и другия админ да се изкаже по въпроса. :) Сигурно и той има обяснение и висящи цифрички горе без покритие.

От: Проблем с форума - Нотификации

И при мен днес ми се получи с 1 ново известие."Маркирах форумите като прочетени" и се оправи.

От: Проблем с форума - Нотификации

При мен след като преспа на сутринта вече е ОК.

Горе