Проблем с AVG, моля за помощ

tanipo

Well-Known Member
Здравейте

Която и страница да заредя на сайтовете си когато съм в УП админ панела постоянно ми излиза Link Site to Exploit Site ( type 2048 ) бля бля, проверявахме сайтовете със съпорта и уж всичко е наред. някой да има идея?

А не давали повече подробности какво точно какъв линк и ти да си предценяваш... да не би от някаква оналайн база да пази заразени сайтове? и да е имало нещо преди...?

не ползвам авг преди години съм го слагал тествово... а и наскоро като го сложих на телфона пак тестово ;) изкара рута секюрити треат дето нито локаут нито други андроид антивируси го вадят както такъв ... с това имам на предвид че разработчиците му не разбират какво имат на предвид потребителите.. поне при андроида

От: Проблем с AVG, моля за помощ

Аз пък леко неразбрах. Не ти дава да заредиш страници? Или ти зарежда определени. Преди време, точно един такъв нискокачествен антивирусен софтуер - AVAST, беше пуснал на един приятел вирус, който не му позволяваше да отваря сайтове за нативирусни решения, с цел да не го маха. Ако е такъв случай, решението е с формат, ако не с флашка с антивирусната. Не ползвайте такива софтове, вижте класациите как са и опредлено този не е от топ продуктите на пазара, даже и за безплатни софтове. Но дай повечко инфо, и ще се помогне. Няма нерешими проблеми. ;)

От: Проблем с AVG, моля за помощ

Всичко е оправено, наистина имаше някакви смотани джава скриптове из php файловете :).

Горе