Която и страница да заредя на сайтовете си когато съм в УП админ панела постоянно ми излиза Link Site to Exploit Site ( type 2048 ) бля бля, проверявахме сайтовете със съпорта и уж всичко е наред. някой да има идея?
А не давали повече подробности какво точно какъв линк и ти да си предценяваш... да не би от някаква оналайн база да пази заразени сайтове? и да е имало нещо преди...?
не ползвам авг преди години съм го слагал тествово... а и наскоро като го сложих на телфона пак тестово изкара рута секюрити треат дето нито локаут нито други андроид антивируси го вадят както такъв ... с това имам на предвид че разработчиците му не разбират какво имат на предвид потребителите.. поне при андроида
Аз пък леко неразбрах. Не ти дава да заредиш страници? Или ти зарежда определени. Преди време, точно един такъв нискокачествен антивирусен софтуер - AVAST, беше пуснал на един приятел вирус, който не му позволяваше да отваря сайтове за нативирусни решения, с цел да не го маха. Ако е такъв случай, решението е с формат, ако не с флашка с антивирусната. Не ползвайте такива софтове, вижте класациите как са и опредлено този не е от топ продуктите на пазара, даже и за безплатни софтове. Но дай повечко инфо, и ще се помогне. Няма нерешими проблеми.