Проблем с FB мета таговете...

Lyubo

New Member
Здравейте Надявам се въпросчето ми да не ви се стори мега глупаво, но цял ден вчера се опитвам да го разреша, но безуспешно...

elib.jpg

Та в началото при споделяне във FB ми излизаха началните символи от съответната страница. Тъй като тя започва с плъгин за WP се досещате какво мазало ставаше. След това успях да вкарам някакъв плъгин, който за description взима зададения такъв от SEO плъгина на Yoast за wordpress. Проблемът идва обаче като се цъкне бутончето LIKE на съответната страница и начинът по който страницата излиза във FB - т.е. пак със символите на плъгина. Дали има някакъв начин да задам как да се показва при цъкването на лайка? Благодаря ви предварително!

п.п. Не разбирам много от програмиране и го карам на плъгини и wordpress :wink: Така че не се смейте много ако ви се стори глупав въпросът ми :rolleyes:

От: Проблем с FB мета таговете...

Сложих такъв плъгин, но този плъгин не оправя точно този content, който се появява при цъкването на Like бутона от съответната страница :) Оправя го само, когато го споделям чрез status update във FB :)

От: Проблем с FB мета таговете...

Ако през status update е ок, значи и иначе трябва да е ок.
Надявам се не пробваш все на една и съща страница, че веднъж с подобен проблем се борих с часове, докато накрая се указа, че FB си кешира постинга. :)
Пробвай на страници, които все още не си like-вал или сложи на някоя страница (при зареждането й) фиктивен GET параметър в URL-то, колкото да се получи нов адрес.

Горе