Проблем с FTP клиент

cloc

Member
От години използвам FileZila и никога не съм имал проблем. Но вчера ми изпратиха данните за хост за да сваля един сайт и при опит да се конектна ми изписва Грешка 530. Писах на хората но те ми казаха че данните са коректни и те влизат в сърва, Използвам рутър, махнах рутъра и пак ми дава същата грешка. Нета ми е на Близу.
Помагайте ...

От: Проблем с FTP клиент

Не става....
пробвах всички варианти. Проблема е че чак във Вторник ще могат да ми изпратят ново име, парола или да видят какъв е проблема.

Нека тогава да ти проверят IP-то дали не ти е в бан-списък и затова да не можеш да се логнеш. Аз скоро имах подобен проблем и се оказа, че имам автоматизиран софтуер за превенция на грешни опити към ftp.

Не е и от ИП, защото снощи помолих мой познат от Испания от там да изтегли файловете, същият проблем. Пробвах и с друг FTP / Core FTP LE...пак error 530

Грешка 503 = неправилна парола
Грешка 530 = неправилен юзър

Провери дали не си копирал/изписал потребителското име грешно (кирилска буква, служебен символ и т.н.). Ако не е от това значи има ограничение по IP - т.е. само определени IP адреси се връзват към FTP. Стандартен FTP трансфер ли ползваш или FTPS/ SFTP ? На кой порт връзваш FTP клиента. Проверил ли си с ping дали се връзваш към правилния сървър (в случай, че не полвай името на сървъра за хост, а името на сайта)

Използвам стандартен ФТП трансфер, изпратили са ми само ИП, име и парола. Пробвах и с името на сайта но не стана. Имам 9 хоста с който се свързвам без проблем, само с този е .......

:) испански хостинг.... :)

• Like
Реакции: cloc

Горе