Здравейте, сравнително скоро попаднах на вашият форум и тъй като ми харесва да се занимавам с WEB и компютри. Реших да се пробвам в cashburners направих си сайт, който продава електронна цигара. Но google не го индексира. Сайтът е 100% уникален тъй като съм го направил на български и текстът е превода на английският темплейт, картинките са с променени имена, дори самите те не са същите. Сайата ми се хоства от cashburners, но домейна ми е в co.cc сетих се, че докато чаках там да ми се активират настройките в co.cc свързах сайта с техният поддомейн saleslae biz за да видя дали работи. След това го изтрих и си го качих вече в co.cc, но все още седи в pillhost com намерих го чрез google в тази директория не знам какво прави там напишете stopcigarettes и ще го намерите. Някаква идея дали не ми индексират сайта, защото е еднакъв с с по-горе посоченият. И как да го махна от там ако в това е проблема? Сайтът мисля, че все пак трябва да е индексиран защото като го напиша в google излизат част от директориите в които е регистриран а това е било след качването му. Мерси предварително за отговорите.