Проблем с google индексиране.

Murrati

New Member
Здравейте, сравнително скоро попаднах на вашият форум и тъй като ми харесва да се занимавам с WEB и компютри. Реших да се пробвам в cashburners направих си сайт, който продава електронна цигара. Но google не го индексира. Сайтът е 100% уникален тъй като съм го направил на български и текстът е превода на английският темплейт, картинките са с променени имена, дори самите те не са същите. Сайата ми се хоства от cashburners, но домейна ми е в co.cc сетих се, че докато чаках там да ми се активират настройките в co.cc свързах сайта с техният поддомейн saleslae biz за да видя дали работи. След това го изтрих и си го качих вече в co.cc, но все още седи в pillhost com намерих го чрез google в тази директория не знам какво прави там напишете stopcigarettes и ще го намерите. Някаква идея дали не ми индексират сайта, защото е еднакъв с с по-горе посоченият. И как да го махна от там ако в това е проблема? Сайтът мисля, че все пак трябва да е индексиран защото като го напиша в google излизат част от директориите в които е регистриран а това е било след качването му. Мерси предварително за отговорите.

От: Проблем с google индексиране.

Преди колко време добави сайта си в Г ? Трябва да изчакаш определен период от време. Може да е от кода на темплейта. Ако те разбрах правично пренасочваш от cashburners към co.cc ? - Това не е много хубаво до колкото знам.Може и да греша.

Дай подорбности провери си robots.txt-то скоро сложих една тема на нов сайт и по дефаулт беше изключено индексирането ако говорим за УП.И най добре си купи домейн прежали 10лв и ще си спестиш главоболия.

Код:
# robots.txt generated at XXX
User-agent: *
Disallow: 
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /style.php
Disallow: /product.jsp
Disallow: /cart.php
Disallow: /footer.php
Sitemap: XXX/sitemap.xml
Това ми е robots.txt
За момента сайта мисля да го остава в co.cc тъй като ще кача и други сайтове и колкото и смешно да звучи дори по 10 лв на сайт не мога да отделя.

Сайта е качен преди седмица може би.

Добре , ако не ти тръгне тоя сайт има ли смисъл да качваш още? По-добре един , но да работи както трябва.

Добре дай да го видим тоя сайт.Платформа и т.н задаваш въпрос без да дадеш необходима информация,за да ти се даде отговор.Направи един читав сайт тогава почвай нов.Ако са толкова голям проблем парите вземи домейн и го хоствай на blogspot.Но абсолютно си усложняваш живота за въпросните 10 лева.

Сайтът е stopcigarettes co.cc пиша го така тъй като все още не ми дава да слагам линкове тъй като нямам десет поста. Та аз още не съм започнал другите имам още доста работа по този, но съм планирал да направя и още, както и да е замислих се да си купя домейн. Само, че може ли да ми обясните по точно какво му е лошото на cashburners с co.cc със самото качване на сайта нямах проблеми.

Сайтът е stopcigarettes co.cc пиша го така тъй като все още не ми дава да слагам линкове тъй като нямам десет поста. Та аз още не съм започнал другите имам още доста работа по този, но съм планирал да направя и още, както и да е замислих се да си купя домейн. Само, че може ли да ми обясните по точно какво му е лошото на cashburners с co.cc със самото качване на сайта нямах проблеми.

Един съвет от мене - по-добре се насочи към англоезичния пазар. Първо има много повече клиенти (само САЩ са 270+ милиона).Второ Българите не са свикнали толкова да купуват онлайн, или поне не чак толкова ,че да правиш много пари. :)

Дам така и ще направя с другите сайтове, но реших, че с този с ключови думи от сорта на | спиране цигари, отказване цигари| може би ще пробия лесно в България и смятам натам да си съсредоточа сайта, въпроса е google да го индексира. Благодаря ви за другите съвета, но и ще помоля ако някой може да ми каже нещо за основният ми проблем или дали не трябва да изчакам още, но ме съмнява щом вече излизат backlink-ове в google. А и защо сайта ми седи в pillhost и как да го махна, мерси.

Най-важното това ти е името пред клиентите(посетителите) гугъл ти е кеширал страницата на 21 Авг 2009 09:01:07 GMT има някакъв проблем не се отваря.Като гледам кешираното копие е на български.Може да вземеш spricigari.info примерно ако целиш само БГ пазара.Или има проблем с хостването или е лошо написан.На кратко,като си вземеш хостинг за 20лв за 6 месеца от hostbulgaria.com ще ти пуснат даже 1 месец без пари ако си вземеш домейн от тях за 10лв.За 30 лева имаш стабилен хостинг и като си праснеш един wordpress може да се концнeтрираш над съдържанието.Всичко,което е фрее идва без гаранция.Примерен вариант- подкарваш сайта върви посетители пари и изведнъж изчезне 2 часа го има 5 не.Вземи почети малко основните неща,за да не си губиш времето.И направи проучване търси ли се това,което ще предлагаш.google keyword tool.

Горе