Проблем с nextgen плъгин

manqga

Member
Инсталирах си плъгин настроих го но вместо галерия в сайте ми се появи следното:

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 704

Warning: current() [function.current]: Passed variable is not an array or object in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 705

Warning: array_search() [function.array-search]: Wrong datatype for second argument in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 709

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 711

Warning: key() [function.key]: Passed variable is not an array or object in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 712

Warning: end() [function.end]: Passed variable is not an array or object in /home/manqga/public_html/моятсайт.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 714
Идеи ?

От: Проблем с nextgen плъгин

След обновлени на плъгина ли стана така? Сложи си версия 1.7.4 тя няма този проблем.

1.9.3 съм изтеглил 1.7.4 не мога да я намеря

При мен работеше, но след един от ъпдейтите почна с подобни грешки и се наложи да го махна. По-добре виж някоя друга добавка.

Имам друг въпрос и да не пускам нова тема ще пиша тука.
Как мога да смаля снимките че са ми много големи и трябва да са скролва на всяка снимка че да се стигне до бутона NEXT че да се покаже другата снимка.В настроийките на галерията намалих размера но снимките си оставят все същите някакви идеи ? :)

Горе