Проблем с PR на WP тема

wood

Well-Known Member
Използвам за два Афф сайта WP тема TravelPress ...Но и на двата сайта ми дава ПР n/a вече няколко месеца. Преди сайтовете бяха на друга WP тема и тогава единият беше ПР 1 а другият ПР 0. Но няколко месеца след като смених темата и двата сайта станаха на ПР n/a. За това смятам че проблема е в конфигурирането на темата или в самата тема. Става въпрос за този САЙТ.
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

на мен един сайт от няколко месеца ми седи така даже на нула не иска да отиде при частичните ъпдейти който се появяват ама това не му пречи да се ранква в Г и да си получава трафик... а още по странното е че уж го правих за бинг (те нали държат 30 процента от маркета в сащ) защото ми писна да ги треперя Г какъв ъпдейт ще измислят (по добре да се задоволя с 30% ама да имам по добра устоичивост)

иначе реално то може хоума да ти го смята за суплементал ама вътрешните да са ок (докато не мине ъпдейт аз не бих бил сигурен че е от темата) и го чекни с браузър с Г тулбар не със външен сървис

От: Проблем с PR на WP тема

Това не е от wp темата. И аз имам една джумла, която беше ПР1, сега е n/a и не ще да мръдне на никъде.

Горе