Проблем с Sony Ericsson Xperia Arc S - 4.04 - споделяне на wifi hotspot не работи.

naskobg

Well-Known Member
Преди няколко месеца преинсталирах телефона си със новата ОС на Андроид версия 4.04 Jelly Bean. Днес ми се наложи да пренасоча wifi интернета към лаптопа и ..не работи. Изписва лимитиран достъп.
Преди това със старата версия android 2.3 gingerbread всичко работеше.Разчетох се из форумите и по-специално xda-developers.com там решават проблема, като добавят опция Dun в APN на телефона. Оказа се че всеки който е ъпгрейднал към 4.04 или взел телефона си с тази версия не мъ работи wifi hotspot. Официално това било бъг но само на Сони телефоните.Пробвах всякакви комбинации и какво ли не, упсях да го пренасоча само със мобилния интернет , да но е доста бавен а аз искам да се възползвам от wi-fi която е 300 мбит. Пробвах и със статични ип адреси ,свалях програми от google app store .не можах да го подкарам. Продължавам да се мъча и си мисля че май трябва да направя factory reset и тогава ще работи , но ако някой знае някакъв начин нека сподели.

благодаря предварително

Горе