Проблем с web часовника

Здравейте маняци, някой може ли да помогне малко оплесках нещата днеска какво пипах какво не пипах и до къде го докарах да си разваля часовника. Става въпрос за дигитален часовник с 24:00 формат. Преди това си работеше добре, но видях преди като стигна на 24:00 вместо да започне след това от 00:00 да брои то започна 24:01 и го поопипах кода и нещо не ми се получава а не мога да намеря грешката, сега го направих на 00 и минутите ги брои но като стане време за 01 пак започва от 00 часа и минутите да брои.

Ето кода:

if (h = 0) {
h = 24;
} else if (h > 24) {
h = h - 24;
diem="ツ";

}
if (h < 10) {
h = "0" + h;
}
if (m < 10) {
m = "0" + m;
}
if (s < 10) {
s = "0" + s;
}

От: Проблем с web часовника

първо ей тук :
if (h = 0) {
би трябвало да е :
if (h == 0) {

Пишете в стил allman , че да ви се разбира. И да това е проблема. Трябва да има 2 знака равно в първата проверка, защото така зануляваш винаги променливата за час. Другото изглежда вярно. Въпреки, че не е това целия код.

От: От: Проблем с web часовника

първо ей тук :
if (h = 0) {
би трябвало да е :
if (h == 0) {

Така беше преди да променя кода и след 12 вечерта вместо да започне 00:00 си продължаваше от 24 нагоре, дано е било някакъв бъг, иначе сега го промених пак така и часовника е точен, но ще видим като стане 12 вечерта дали ще има издънки :)

Пишете в стил allman , че да ви се разбира. И да това е проблема. Трябва да има 2 знака равно в първата проверка, защото така зануляваш винаги променливата за час. Другото изглежда вярно. Въпреки, че не е това целия код.

Дал съм кода където има грешка само кода ми е много дълъг ако трябва да го слагам тука надали някой ще му обърне достатъчно внимание за да го прочете :)

Продължава от 24 защото първо го прави 0 и влиза в първия случай на иф-а и става 24. Не знам как е било като го е правило винаги 00. Предполагам е нячало h =24

Ясно, няма ли начин да се направи като стане 23:59 следващата секунда да го прави 00:00 а не 24

Трябва дахсе погледне целия код. Хайде довечера ми то прати на лс, ако до тогава не ти помогне някой ще се опитам да го поправя, че сега излизач и нямам възможност да го погледна.

Така няма ли да стане с един час назад?

Едит. Сега видях, че и колегата е писал . Доколкото разбирам в нула часа ще изведе 23. Май в ифа трябва да е 24. А в проверката 23

Съвет: ако имаш в сайта си часновик, който показва реалното време и имаш проблем с часовника, проблемът вероятно е ЧЕ ИМАШ ЧАСОВНИК НА САЙТА СИ.
Съвет 2: не е зле да уточниш на какъв език е написан кода.
Съвет 3: въобще не е зле да уточниш какви стойности приемат променливите и от къде.
Съжалявам, ако съм прозвучал грубо, целта ми далеч не беше така, но излишно е да имаш часовник в сайта, при условие че на една от ъглите на екрана имам точен такъв.

Горе