Проблем с Windows 7

waldes

Well-Known Member
Изкочи някакъв проблем с Windows 7 OS на един комп. Като го включа не функционирват мишката и клавиатурата, само един черен екран с мигащо тире горе в ляво на скрийна, няма менюта или каквото и да е друго на екрана. Може ли някой да помогне:wink:

От: Проблем с Windows 7

Напълно ли не функционират или само когато започне да зарежда Win, тоест примерно като го включиш можеш ли да слезеш в SETUP или Boot менюто ?

На мен ми мирише на нещо хардуерно, но дано не съм прав. Последният път когато видях мигаща долна черта, тогава дойде и момента да се замисля за нов лаптоп. :)

Както казах, далеч съм от мисълта, че и при теб е същото. До къде може да стигнеш? :)

ОТ БИОС да влезеш в Сейф Мод пробва ли...

За всеки случай се приготви за преинсталл.

ОТ БИОС да влезеш в Сейф Мод пробва ли...

За всеки случай се приготви за преинсталл.

BIOS и Safe Mode са 2 мнооого различни неща.
Пусни компютъра и след началния екран *(с многото бели букви) започни да натискаш F8 (натискаш и пускаш бутона, натискаш и пускаш, а не държиш през цялото време) и избираш опцията Last known Good Configuration. Ако и след това не зарежда го занеси някъде да го погледнат.

От: От: Проблем с Windows 7

BIOS и Safe Mode са 2 мнооого различни неща.
Пусни компютъра и след началния екран *(с многото бели букви) започни да натискаш F8 (натискаш и пускаш бутона, натискаш и пускаш, а не държиш през цялото време) и избираш опцията Last known Good Configuration. Ако и след това не зарежда го занеси някъде да го погледнат.

А от къде се пускаше safe mod-a не беше ли от БИОС-а. Позабравил съм малко.

Safe Mode се пуска от Advanced Boot Options на Windows който се пускат с F8. От SETUP на BIOS могат да се променят някои настройки касаещи работата на системата и също така да се види дали се разпознават всички периферни устройства :)

Горе