N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 11 Октомври 2019 #1 Вече не търся Последно редактирано: 14 Октомври 2019
katsar0v Active Member Рейтинг - 100% 1 0 0 11 Октомври 2019 #2 nortrant каза: Имам система за обяви, но без база данни. Писана е на php. Търся някой да я погледне за да каже дали може да се направи нещо за БД Увеличете... Какво имаш предвид, да се направи нещо за БД? Вариант 1: системата не поддържа БД, работи на някаква магия или с текстови временни файлове и ти искаш поддръжка на БД Вариант 2: системата всъщност поддържа БД, но си нямаш и идея какво е БД, та ти трябва помощ тук Вариант 3: мм нещо извън вариант 1 и 2? Ако конкретизираш заданието, ще е по-лесно за разбиране, следователно е по-голям шанса (евентуално) някой да се заеме с това Последно редактирано: 12 Октомври 2019
nortrant каза: Имам система за обяви, но без база данни. Писана е на php. Търся някой да я погледне за да каже дали може да се направи нещо за БД Увеличете... Какво имаш предвид, да се направи нещо за БД? Вариант 1: системата не поддържа БД, работи на някаква магия или с текстови временни файлове и ти искаш поддръжка на БД Вариант 2: системата всъщност поддържа БД, но си нямаш и идея какво е БД, та ти трябва помощ тук Вариант 3: мм нещо извън вариант 1 и 2? Ако конкретизираш заданието, ще е по-лесно за разбиране, следователно е по-голям шанса (евентуално) някой да се заеме с това
СЕО БГ Well-Known Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 12 Октомври 2019 #3 Мен ми се струва че вариант 3 е по-скоро гепана от някъде без да е имал достъп или не е успял да свали Бд и се чуди сега какво и как...
Мен ми се струва че вариант 3 е по-скоро гепана от някъде без да е имал достъп или не е успял да свали Бд и се чуди сега какво и как...
O onlinewebbg Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Октомври 2019 #4 Знае ли се каква е системата - на някой фреймуърк ли е правена?