Продава се: Продавам два сайта/домейна

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Понеже нямам никакво време да развивам тези двата сайта, реших да ги продам.
Започвам с първия.

Става дума за сайт за трейлъри. 4 буквен домейн с дата на изтичане при superhosting - 23.06.2016.
Историята на сайта е, че го купих за малко пари, добре изглеждаше и прочие. Беше с някаква система, не много популярна, но вършеше работа, докато един ден, някакви руснаци не ме заплашиха със съд, защото съм им ползвал системата. Свързах се с тях, а у и си смених всичко. Темата на сайта в момента може да не е много подходяща, но не намирам друга за моя вкус.
Преди сайта имаше доста посетители, но не го пипам от много време и затова сега са на 0 (като казвам не го пипам, дори не влизам).
Продавам го, защото не искам да седи така, пък и много ми стават сайтовете.
Цена - 50лв мисля, че са оферта. Приемам плащане през epay.bg или банка (никакви пейпали). Мога да ви продам само домейна, понеже сайта мисля, че може да му се смени системата или нещо подобно, вие решавате.
Към сайта давам и фейсбук страница с 400 натурални лайка, която също е умряла като сайта.
H24D.com

Другият сайт е за модифицирани компютри.
Нещо като галерия за моднати компове, всички статии са уникални и съм ги писал аз, ама като видите колко са, представете си колко време имам и за него. Домейнът обаче е много сполучлив и може да се развие добре. Почти никаква оптимизация не съм му правил (какво почти, направо никаква).
Датата на изтичане е - 30.03.2016
Цена - 20лв. Отново същите методи на плащане. Пак можете да вземете само сайта или само домейна, на мен ми е все едно, просто искам да се разкарат и да изкарам някой лев.
PCmod.info

Приемам само парични единици, да не мислите, че за услуги ги разменям. Ако нещо съм забравил, пишете, ще добавям.
Идеята ми за него беше да го развия, защото имам един подобен сайт, но отново никакво време и за него.

От: Продавам два сайта/домейна

Относно сайта за трейлъри: от къде идват данните? ръчно ли се попълват? Колко струва само домейна?

Отговорих ти на ЛС.
По ваше желание продавам домейна само или само сайта. Цената не се променя, просто избора е ваш.
След като всичко в сайта е безплатно, защо да смъквам цената, ако го няма?

Сайта с филмите има ли посещения?

Има, ако качиш нещо или дадеш линка някъде. Изобщо не го пипам този сайт. Преди имаше добри посещения.

Трейлъра се продаде. Остават комповете, като още малко и може да откажа офертата за продажба.

Я да си вдигна темата аз. Сайта за филмите се продаде, но другият стой. Получава някакви посещения на ден.

Продаден е сайта вече. Само за компютрите остана.

Иииии дигам нагоре темата. От цената няма да свалям, защото само статиите са на такава цена и съм ги писал аз.

Добавям към обявените сайтове и jenata.info.

Продавам го, защото нямам време да се занимавам с него и искам да започна в нова ниша. Няма наказания, домейна изтична на март месец, догодина, добавям и фейсбук страница с 700+ фена, напълно натурални. Цената е 50лв.

50 уникални статии, като за някой съм плащаш, а другите съм ги писал аз. Верно, не съм най-добрия на женска тематика, но пак се справих (предполагам).
Има реклами в няколко сайта, последно си спомням че платих за линк за 6 месеца и други подобни. Потребители - идват от някъде, ама от къде.

Сайтът е = http://www.jenata.info/

Горе