S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 22 Декември 2008 #1 Дизайна е само PSD. Признавам си, че цена немога да му определя, а дизайна не е никак зле. Цена предложете Вие, ако ми хареса го взимате... Последно редактирано: 13 Януари 2009
Дизайна е само PSD. Признавам си, че цена немога да му определя, а дизайна не е никак зле. Цена предложете Вие, ако ми хареса го взимате...
S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 25 Декември 2008 #2 От: Продавам дизайн за спортен сайт. На никой ли не му харесва? Мога да дам домейн с него, казва се: zalozibg.net
От: Продавам дизайн за спортен сайт. На никой ли не му харесва? Мога да дам домейн с него, казва се: zalozibg.net
Fozzy Well-Known Member Рейтинг - 100% 123 0 0 25 Декември 2008 #3 От: Продавам дизайн за спортен сайт. Ако беше нарязан...
Gotovski New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Декември 2008 #4 От: Продавам дизайн за спортен сайт. a bili mogal da go kodirash v sistemaTA ?
S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 25 Декември 2008 #5 От: Продавам дизайн за спортен сайт. За коя система става дума?
Gotovski New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Декември 2008 #6 От: Продавам дизайн за спортен сайт. za tazi koqto q beshe napisal za prodavane predi nqkolko dena ?
S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 9 Януари 2009 #7 От: Продавам дизайн за спортен сайт. Дизайна вече е кодиран и нарязан. Вече мога да приема пари и по epay. Цена по договаряне. Няма да му искам много пари. За контакти LS или скайп: triplesto
От: Продавам дизайн за спортен сайт. Дизайна вече е кодиран и нарязан. Вече мога да приема пари и по epay. Цена по договаряне. Няма да му искам много пари. За контакти LS или скайп: triplesto
D dudi Member Рейтинг - 95% 19 1 0 9 Януари 2009 #8 От: Продавам дизайн за спортен сайт. писах ти на скайпа, но не отговори, пусни ми на един лс малко инфо за цена и някво демо как изглежда дизайна, след като е нарязан и кодиран.
От: Продавам дизайн за спортен сайт. писах ти на скайпа, но не отговори, пусни ми на един лс малко инфо за цена и някво демо как изглежда дизайна, след като е нарязан и кодиран.
J judicious New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Януари 2009 #9 От: Продавам дизайн за спортен сайт. Дизайнът е на 90% копиран от гонг и спортал..
S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 11 Януари 2009 #10 От: Продавам дизайн за спортен сайт. dudi каза: писах ти на скайпа, но не отговори, пусни ми на един лс малко инфо за цена и някво демо как изглежда дизайна, след като е нарязан и кодиран. Увеличете... В скайп ти отговорих днес, пиши ми там относно цената, ако го взимаш за да се разберем.
От: Продавам дизайн за спортен сайт. dudi каза: писах ти на скайпа, но не отговори, пусни ми на един лс малко инфо за цена и някво демо как изглежда дизайна, след като е нарязан и кодиран. Увеличете... В скайп ти отговорих днес, пиши ми там относно цената, ако го взимаш за да се разберем.
S SLADE New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 21 Януари 2009 #11 От: Продавам дизайн за спортен сайт. Хора, много ми трябват парите. Ако някой го иска за по-малко от 100 лв. нека ми пише.
От: Продавам дизайн за спортен сайт. Хора, много ми трябват парите. Ако някой го иска за по-малко от 100 лв. нека ми пише.