Продавам линк "Най - добрия хост"

stoineff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
60   0   0
Имам за продажба един линк с добро съдържание за реклама на хост компании : ключова фраза: "Най-добрия хостинг"

http://stoineff.blog.bg/technology/2011/05/04/nai-dobriia-host-plan-v-bylgariia.741463". Има добри позиции в GOOGLE.com

Цената е 15$ за 6 месеца.

Последно редактирано:
От: Продавам линк "Най - добрия хост"

Е ти добре предлагаш, ама поне някаква ориентировъчна цена няма ли? От колко започва търга, в колко свършва, начална цена, купи веднага? Ей не се научихте как става, виж поне някой пост на друг юзер как я е оформил.:twisted:

Търга започва сега. Най - висока цена е най- високата, която някой ми предложи за един месец. На 17.05 ще обявя, кой е спечелил и сумата, която е предложил, разбира се с негово съгласие! Посещенията са основно от google.bg над 800 от 10 -тина дни до сега.

А кога свършва тоя търг? Или докато някой се излъже да даде повече? БИН цена? БИД стъпка? Абе, бахти и търга дето си направил...

От: Re: Продавам линк "Най - добрия хост"

Търга свършва на 17. 05 тогава мога и да поставя линка ви. Съжалявам, че не съм дал цени и стъпки за наддаване, но го правя защото се надявам да получа добра оферта. Ако проверите "хостинг план" - в adwords ще видите, че има 18 100 търсения месечно и конкуренцията е силна. Затова не смятам, че е некоректно да искам да получа и най- добрата цена за този линк - смятам, че един добър оптимизатор, или собственик на хост компания може да се интересува от такъв вид трафик.

Давам 12. Приеми наддаването в случай, че ако победя ще мога да поставя линк след ~2 седмици.

На този, който остане на второ място ще поставя линк на " по - стабилен сървър"
за 1 месец - просто заради участието му в търга. Контекста на статията е добър, но посещенията са по - слаби. В google.bg се класира на добра позиция. Трафика е силно таргетиран, но малко :)

пишете с информация после колко посетителя имате от статията :twisted:

/

Последно редактирано:

Краен победител е Fozzy ще поставя линк утре.(получава и бонус картинка с линк в статията) Продадено за 15$ за 1 месец. Ще пратя на ЛС. e - maila. За плащане в PayPal. Утешителна награда за gshopov свържете се с мен да уточним подробности.

Горе