Продавам няколко домейна

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
39   0   0
Такааа, продавам следните домейни, подходящи за афилиейт сайтове или за сайтове на тематиката, която се подразбира от заглавието им. Ето ги и домейните:

ECSTASYLEGAL.INFO - 5$
Изтича на:
7/26/2010

LEGAL-DRUGS.INFO - 5$
Изтича на:
7/26/2010

SMILEFORME.INFO - 5$
Изтича на:
7/24/2010

SPERMO-MAX.INFO - 20$
Изтича на:
7/25/2010

PLAMDESIGN.COM - 20$

Можете да ги отворите и да ги разгледате. Цените на последните са такива защото имат качени сайтове, по които съм вложил труд. ВЪзможене е коментар по цените, ако ги вземете всичките накуп правя отстъпка. Всичките на куп за 45$.
Приемам оферти всекакви, пишете ми или тук в тази тема :) :) :) :|

От: Продавам няколко домейна

Не ви ли зарибяват :)

Еми хубаво...

plamdesign.com вече е ПР2 от ПР0 скочи на 2 :) Ако имате интерес пишете :)

И така нови цени за домейните:

ECSTASYLEGAL.INFO - 2$
Изтича на:
7/26/2010

LEGAL-DRUGS.INFO - 5$ - Има инсталиран сайт, влезте да разгледате.
Изтича на:
7/26/2010

SMILEFORME.INFO - 2$ - има инсталиран сайт
Изтича на:
7/24/2010

SPERMO-MAX.INFO - 2$ - има инсталиран сайт
Изтича на:
7/25/2010

PLAMDESIGN.COM - 12$ - има инсталиран сайт и е ПР2

Цена за на куп 20$ :)

Възможен и бартер за нещо :) Ако имате предлагайте :)

Последно редактирано:

Това да ми е за урок :) Аз си накупих домейни и сега нямам време за всичките :d Трябва едно по-едно да се правят нещата, не като мене давай атака всичко на куп и накрая нищо. По-добре купи си едно домейнче направи си сайтче, развивай си го, пък после чак се втурвай на втори, трети и четвърти. :)

донякъде..и аз страдам от това.:)

Това да ми е за урок :) Аз си накупих домейни и сега нямам време за всичките :d Трябва едно по-едно да се правят нещата, не като мене давай атака всичко на куп и накрая нищо. По-добре купи си едно домейнче направи си сайтче, развивай си го, пък после чак се втурвай на втори, трети и четвърти. :)

10$ в твоя случай не са чак такава фатална загуба, ако ще развиваш сайтове по задължение, за да не останат неупотребени, не си губи времето - изчакай момента, в който ще си на кеф, за да бъдеш по-продуктивен.

По-добре да ги продам ако някой ги иска иначе ще си изтекат ей така :) Имаше един пич дето ги искаше ама нещо не ми отговаря :) Даже намаление ще му направя :)

plamdesign.com
smileforme.info

ПРОДАДЕНИ :)

Горе