Продава се: Продавам онлайн магазин за натурална козметика

Stelli4ka

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам онлайн магазин (без домейна) за натурална козметика на принципа на дропшипинг, с качени около 250 продукта и настроени филтри, но може лесно да се приспособи за всеки тип стоки.
Цена без ДДС 890лв. (във фактурата ще бъде начислен 20% ДДС )
www.test.dilmea.com
Включено първоначално обучение за качване на продукти, настройка на филтри и промяна на банери в началната страница (до 2 часа).
Магазина е разработен на Wordpress/Woocommerce, тема Flatsome - изключително функционална, лека и бърза тема със собствен редактор. Лиценза на темата не е включен и струва около 50$ (вероятно може да се вземе на промоция)
Срещу допълнително заплащане е възможно да направя редакции спрямо вашето желание или да организирам по-задълбочено обучение за работа с платформата и темата.
Може да се настрои опция за безплатна доставка над определена сума, промяна на менюто, банери, категории и т.н.
При възникнали въпроси ми пишете.
Моля да пишат само сериозни купувачи.
 
Какво включва тази цена? Без домейна, демек продаваш нещо, което може да се направи за 20мин.
Много ясно е описано какво включва цената. Иска ми се да те видя как ще качиш 250 продукта и всичко останало, което е изградено по сайта за 20 мин. Явно си магьосник. Тогава защо не продаваш услугата си вместо да спамиш постовете на другите? Ако поръчаш сайт на IT за 3000 лв какво включва?
 
Ако включва продуктите за тея пари съм навит. Иначе с импорт за 2мин се качват толкова.
Поста ми не беше заяждане, а въпрос.
Продуктите са качени като за по-голяма част е редактирано съдържанието, настроени са филтри (атрибути), оптимизирани са снимките. Голяма част от снимките на вносителите не бяха качествени и са издирвани от интернет и обработвани на фотошоп. При покупка на Ваш домейн, линковете на продуктите ще бъдат пренасочени към вашия. Мога да предложа един стар домейн, който не се ползва, но не е особено оптимално името на сайта и изтича след около месец (вече е около 3годишен ако има значение) Преди сайта беше на него, но го сменихме. Самите физически продукти не са в цената и не са налични. Идеята на сайта беше да работи на принципа на дропшипинг (вземане на продуктите от вносителите след поръчка от клиент), но нямам време да се занимавам. Извинявам се, че разбрах въпроса като заяждане. Ако имате интерес ми пишете на ЛС да се разберем да се чуем и да ви отговоря на всички въпроси.
 

Горе