Айде ако някой иска да рекламира в сайт с над 1700 уникални до 2500 уникални на ден да предложи www.punkd.info е сайта мога рекламата да я направя на бутон смисал както тия Начало Класация Победители бях си направил един сайт така и имаше ефект... мога да ви сложа тексов линк там има един линк Направи 3д игри до него горе и там ще има ефект мога да сложа и някакъв банер когато се гласува за някой когато изписва вие бяхте прецакан и от страни реклама... отгоре също може да махна единия банер 468х60 на easytrader.bg и да сложа ваш тва се местата и на бутон мога да сложа 2 линка най много като ще ги сменям имената им на 1 седмица да не стоят еднакви за да може хората да кликат
ако някой иска нека предложи някаква цена.. сайта има page rank 1 в класация регистрация е index страниците надявам се да се вдигнне pageranka когато се обновява тъй като размених доста линкове
та това е някой ако иска да предложи цена на месец или на седмица за колкото там искате...
можете също да ми пишете на скайп levskaria_18 ...
ако някой иска нека предложи някаква цена.. сайта има page rank 1 в класация регистрация е index страниците надявам се да се вдигнне pageranka когато се обновява тъй като размених доста линкове
та това е някой ако иска да предложи цена на месец или на седмица за колкото там искате...
можете също да ми пишете на скайп levskaria_18 ...