Продавам реклмата - 10000 импресии за 1.50лв

ktomov

Premium
Рейтинг - 100%
12   0   0
Продавам Реклама - 10000 импресии за 1.50лв

Здравейте!
Предлагам две рекламни позиции в сайта ми за филми онлайн.
Първата позиция се намира в хедъра, в дясно от логото и е с размер 728х90. Цената за 10 000 импресии е 1 лев.
Втората позиция е в сайдбара на мястото на сегашната реклама на BetBul с размер 300х300 или 300х250. Цената за 10 000 импресии е 1.50 лева.
В момента сайта генерира около 8000 уникални посещения и над 35 000 импресии. Ето и малко статистика - макар и сравнително стара. Цък тук и тук.
Ако някой настоява за актуална статистика, ще я получи на лично съобщение.
Важно е да отбележа, че минималното количество импресии което трябва да закупите при проявен интерес е 200 000 и за двете позиции.
Съществува и втори вариант, ако на вас ви е по-удобно, а и ще спестите някой друг лев, да закупите рекламната позиция за период от 30 дни.
За позицията в хедъра цената за 30 дни е 75 лева, а за тази в сайдбара 100.
Работил съм с няколко потребители от форума и мисля, че са останали доволни.
Системата с която работя за отчитане на кликовете е OpenX (ако това има значение за някой).
Резултатите са повече от впечатляващи, за някои сайтове които са рекламирали при мен.
За това какви резултати се постигат може да погледнете долното мнение на колегата Fozzy, а сегашната информация която мога да подам е за банера на sofsex: Импресии вчера - 46,186; Кликове - 745; CTR - 1.61%.
За BetBul нямам информация, защото банера е флаш и системата не успява да следи кликовете, макар че имам информация от собственика на въпросния сайт, че няма ползва от тази реклама и за това се отказва. Явно аудиторията ми не е привлечена от спортни залагания. Казвам това, защото не искам да залъгвам колеги, че може да се получат чудеса и ако рекламират някой сайт също ще получават по 500 клика дневно.
Та това е за сега.
Поздрави!

Последно редактирано:
От: Продавам реклмата - 10000 импресии за 1.50лв

Ами щом съм цитиран, нека и аз се изкажа. :) Изключително съм доволен от рекламата в този сайт. Сега разгледах статистиките и CTR-a ми е ~0.50% като се има предвид, че съм сложил два банера - статичен и флаш, а флашът е в пъти по-атрактивен, а на него кликовете не ми ги отчита.

ktomov е точен и съм много доволен от работата с него. Ако имам финансовата възможност, със сигурност ще искам да продължим да работим заедно и занапред.

Цената е намалена на 1лв за 10 000 импресии.
Първата позиция в сайдбара е заета от човек във форума и ще бъде ползвана чрез ротатор ако още някой пожелае да има банер там. Ротирани ще бъдат 2 реклами, т.е. 50% на 50%.
Втората зона все още е свободна.

Здравей аз съм заинтересован от реклама при теб ето го моят сайт >> http://scooter-place.net пиши на скайп:bestlapp ако имаш възможност и да се разберем ?

Здравей, аз също желая да опитам реклама при теб. Изпратил съм ти ЛС!

Редактирал съм първото си мнение. Има нови цени и информация.

Добре де, давай да действаме! Нали се разбрахме да пишеш като има свободни позиции

Здравей.
По-горе съм написал причината поради която BetBul се отказаха да рекламират при мен, мисля че това се отнася и в пълна сила за теб.
Съмнява ме да останеш очарован от полученото, за това и не се свързах с теб, но ако държиш свободна е позицията в сайдбара под категориите.

Никаде не прочетох защо са се отказали?

От: Продавам Реклама - 10000 импресии за 1.50лв

Прочети следните редове.
За BetBul нямам информация, защото банера е флаш и системата не успява да следи кликовете, макар че имам информация от собственика на въпросния сайт, че няма ползва от тази реклама и за това се отказва. Явно аудиторията ми не е привлечена от спортни залагания. Казвам това, защото не искам да залъгвам колеги, че може да се получат чудеса и ако рекламират някой сайт също ще получават по 500 клика дневно.
Виж, аз нямам изгода да гоня рекламодатели. Няма да ми пречи да ти пусна рекламата, пък ако ще и 5 клика дневно да имаш, просто реших да те предупредя.
Ако все пак си заинтересован, ми пиши ЛС. Свободна е позицията в сайдбара.
Тази в хедъра вече е заета.

Промоция! Позицията в хедъра до края на месеца на цена 35 лева. Позицията в сайдбара на цена 55 лева!
Парите ми трябват спешно, за това са такива цените. Начин на плащане paypal.

Горе