Продавам сайта POP-bg.NET

C.Cenov

Well-Known Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Продавам POP-bg.net сайта е с PR 4 има около 200-250 уникални дневно за повече инфо вижте броча на тиксо най отдолу. Във форума има над 500 потребителя. Цената ще бъде определена чрез търк нека да започнем от 100лв. Ако ви интересува още нещо относно сайта пишете в темата. Плащането става чрез пощенски запис.
 
От: Продавам сайта POP-bg.NET

Здравей, няма да е лошо да дадеш малко повече информация за сайта и форума. Примерно.. каква е печалбата на месец и от какво е тя. Домейн, хостинг.. на кой провайдер си, какъв хостинг план използваш, колко време остава до изтичането им. За да имаш по-голям успех, трябва да има какво да четат хората ;)
 
От: Продавам сайта POP-bg.NET

Ето малко инфо за печалбите от гоогле:

Импресии на страница - 74 752
Кликвания: 227
Приходи - 12,08 US$


Това е от началото на май тогава беше последното плащане. Не са много, но можеби аз не съм поставил рекламите от гоогле на правилното масто след като се оптимизират може и да падат повече приходи.

Ето още малко информация за сайта извлечена от един чекер:

Website Checker
Domain pop-bg.net
DMOZ Listing 1
Yandex Rank 2
Alexa Traffic Rank
Google Indexed Pages 21700
Yandex Indexed Pages 0
Google Backlink 876
Yahoo Backlink 0

Търга ще бъде до 11-ти включително ако не ми хареса цената не продавам. Само да спомена, че сайта и домейна са на 1 година. Хостинга и домейна са предоставени от фколор които са спонсори на сайта. Спорозомението беше за една година изтича след 45 дена ако новият собственик желае може да им пише емайл за подновяване на спонсорството или да си поднови хостинга и домейна чрез заплащане.

Ако имате въпроси питаите в темата ще се опитам да отговарям максимално бързо.

П.С Темата е пусната и в уебмастербг.орг
 
Последно редактирано:
От: Продавам сайта POP-bg.NET

Не е лощо да кажеш, че си го пуснал и на друго място за продажба. НЕ СЕ прави така, момче.

Предположих, че някои ще напише точно това (не виждам какъв е проблема да пусна темата и в сто форума) за това и сложих във втория си пост, че темата е пусната и другаде. Само да добавя , че днес е пуснах и в уеб-торист.нет айде лек ден за сега :rolleyes:
 
От: Продавам сайта POP-bg.NET

Никога няма да разгадая, защо някой трябва да се оправдава, че е пуснал някаква оферта и другаде!

Едва ли и ти ще можеш да дадеш адекватен отговор "ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА МОМЧЕ"



Не е лощо да кажеш, че си го пуснал и на друго място за продажба. НЕ СЕ прави така, момче.
 
От: Продавам сайта POP-bg.NET

Една единствена и супер проста причина. Ако си пуснал на повече от едно място и получиш две еднакви оферти от всяко едно, как ще обясниш на другия, че не е спечелил? Не е сериозно. Бизнес се прави с ясни правила, не с твоите правила.
 

Горе