Сайтът е задействан със системата onarcade. Ето демо onarcade . com/demosite/ (Системата струва 44 евро). Малко за моя сайт:
хостинг - СуперСтарт остават 56 дни.
домейн - .net остават 330 дни.
посещаемост - преди празниците имаше минимум по 60-70 уникални дневно, но сега малко го по-занемарих и останаха по около 30 уникални дневно.
игри - над 120
потребители - 135
Добавянето на игри е възможно най-улеснено. Става по 3 начина:
1.Качване на игра и картинка към нея от компютъра.
2.Слагане само на линк към играта и картинката от друг сайт.
3.Чрез слагане на линк към играта и картинката от друг сайт, системата сама качва обектите на сървъра.
Системата е преведена изцяло от мен (без админ панела - той е на английски).
Системата разполага с всевъзмони статистики както и екстри към игрите ( кажи на приятел, оцени, добави коментар, вземи за твоя сайт). Статистиките са:
-общо игри
-играни игри днес
-общо играчи
-топ игри
-нови игри
-най-добри играчи
-кой е онлайн
Всички тези работи могат да се настройват, включват и изключват от админ панела.
Заинтересованите могат да предложат цена на ЛС или тук в темата, като аз ще им пратя линк към сайта и ще се договорим!
Поздрави и успешна нова 2008 година на всички!
хостинг - СуперСтарт остават 56 дни.
домейн - .net остават 330 дни.
посещаемост - преди празниците имаше минимум по 60-70 уникални дневно, но сега малко го по-занемарих и останаха по около 30 уникални дневно.
игри - над 120
потребители - 135
Добавянето на игри е възможно най-улеснено. Става по 3 начина:
1.Качване на игра и картинка към нея от компютъра.
2.Слагане само на линк към играта и картинката от друг сайт.
3.Чрез слагане на линк към играта и картинката от друг сайт, системата сама качва обектите на сървъра.
Системата е преведена изцяло от мен (без админ панела - той е на английски).
Системата разполага с всевъзмони статистики както и екстри към игрите ( кажи на приятел, оцени, добави коментар, вземи за твоя сайт). Статистиките са:
-общо игри
-играни игри днес
-общо играчи
-топ игри
-нови игри
-най-добри играчи
-кой е онлайн
Всички тези работи могат да се настройват, включват и изключват от админ панела.
Заинтересованите могат да предложат цена на ЛС или тук в темата, като аз ще им пратя линк към сайта и ще се договорим!
Поздрави и успешна нова 2008 година на всички!