Продавам сайт за хостинг афилиейти

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Продавам сайта http://host-heaven.com

Ето статистиките за ноември месец:

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

За съжаление за нито една от тези продажби нямам комисионна. Само 2 от тях са платени, но хората, които са поръчали вече имат акаунт на Хостгатор и затова продажбите са маркирани като "Duplicate".

Ето малко статистики от FatCow и JustHost. Тях ги промотирам от по-скоро, затова и посещенията са такива:

Untitled-4.jpg

Към настоящия момент, за декември имам 1 регистрация в Хостгатор, която е неплатена все още, но активна. Трафикът е спаднал защото сайта е на самотек от 20 ноември, а 8 дни през декември изобщо не беше онлайн заради смяна на хоста.

Имайте предвид, че скрийновете са правени на 2-3 декември.

Имам някои добри класирания в Google, от които идва малко трафик:

9th place from 1 380 000 000 for " great hosting free offer "
5th place from 117 000 000 for " free one month hosting "
3th place from 122 000 000 for " best hosting offers "
10th place from 169 000 000 for " 1 month hosting "

Иначе другият ми трафик е основно от форумни подписи и над стоте директории, в които съм регнал сайта.

Домейнът е в GoDaddy. Сайтът се продава без хостинг.

Към него върви подарък сайта http://webhostpower.net, чиито статии са от 2008 година (стар домейн) и са уникални.

Цената, която съм определил е $300.

Поздрави!

От: Продавам сайт за хостинг афилиейти

Би ли се обосновал за цената, защото ми се струва малко надута, да не говорим колко теми имаше тук, в които предлагаше купони за отстъпка за хостинг в хостгейтор и даваше афф линк :/ Можеш да дадеш информация за трафика на този сайт.
Поздрави!

От: Продавам сайт за хостинг афилиейти

Давам статистика за декември месец на основния афф сайт:

Уникални: 235
Посещения: 341
Прегледани страници: 589
Хитове: 7051
Bandwidth: 185.53 mb

Статистика за декември на другия сайт, webhostpower.net:

Уникални: 117
Посещения: 555
Прегледани страници: 1195
Хитове: 2223
Bandwidth: 144.03 mb

Това е статистика от Awstats в Cpanel-a. Имайте предвид, че афф сайта от средата на ноември е на автопилот ( а другия по принцип си е така) и първите няколко дни на декември не работеше.

При плащане с PayPal до 23 декември, можете да вземете сайтовете на промоционлана цена $50

Поздрави!

Горе