Tema53 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Февруари 2022 #1 Двата сайта се управляват лесно посредством админ панели . Изработката на самите сайтове струва над 100 000 лв.
Двата сайта се управляват лесно посредством админ панели . Изработката на самите сайтове струва над 100 000 лв.
bgtupanfighter Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 11 Февруари 2022 #2 Конкурсите ги нема, поне при мен. Иначе, какви конкурси?
bgtupanfighter Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 11 Февруари 2022 #4 Е некво чувство за хумор все пак Ама не е кат моите класове обикновено "iu_za_zqpacha", "pisna_mi" и подобни Виж, msg-то вече си е трабъл 100К дали е вярно.. не е истина
Е некво чувство за хумор все пак Ама не е кат моите класове обикновено "iu_za_zqpacha", "pisna_mi" и подобни Виж, msg-то вече си е трабъл 100К дали е вярно.. не е истина
contra Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 11 Февруари 2022 #5 Мене ми направи впечатление че доктайпа е транзишънъл и се зачудих коя ли година е правено това.
bgtupanfighter Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 11 Февруари 2022 #6 Най-вероятно е от тиЕ спешъл къстъм проекти, дет кодЯ припокрива едно 5-10 сайта
Sky Well-Known Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 12 Февруари 2022 #7 Noke каза: Мене ми направи впечатление че доктайпа е транзишънъл и се зачудих коя ли година е правено това. Увеличете... Не видя ли тиксо брояча Това беше на Михлюзина, още от зората на лайкджакинга.
Noke каза: Мене ми направи впечатление че доктайпа е транзишънъл и се зачудих коя ли година е правено това. Увеличете... Не видя ли тиксо брояча Това беше на Михлюзина, още от зората на лайкджакинга.
tanchev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Февруари 2022 #8 С този градиент на вход бутона ми напомня за сайтовете от едно време , а вторият сайт изобщо не ми го отваря.
С този градиент на вход бутона ми напомня за сайтовете от едно време , а вторият сайт изобщо не ми го отваря.