Продава се: Продавам сайт социална мрежа pal.bg - 6000 лв. и сайт за конкурси zonakonkursi.com - 3000 лв.

Tema53

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Към сайтовете има Фейсбук и Инстаграм профили . Двата сайта се управляват лесно чрез админ панели.

Здравейте!
Pal.bg функционира от 2014 г. До преди няколко месеца прихода беше около 800 - 900 лв. на месец .
Към момента е около 100 лв. на месец. Трафика тогава беше около 15-20 хиляда уникални посещения на месец . Сега е около 3-4 хиляди на месец .Зона Конкурси е нов сайт и още не са му пуснати реклами . Има одобрение за излъчване на реклами от Google AdSense .

Аз ли нещо бъркам или домейна за конкурсите е регистриран... вчера?

пп: не извинявам се. Преди една година точно

Прикачени файлове

• Screenshot_20220211-210117.jpg
    Screenshot_20220211-210117.jpg
    203.5 KB · Преглеждания: 17
Ти па как мое се набиеш на теленор.. йехтел :)

Иначе ясно.. тотал щета и двата сайта, за съжаление, трее свикваме в БеГе, че 1/1.07 от проектите ще бъдат в подобно положение още през първата година ;)
Само нз кви са тия успивачи.. 100К си е 100К :oops:

Ти па как мое се набиеш на теленор.. йехтел :)

Иначе ясно.. тотал щета и двата сайта, за съжаление, трее свикваме в БеГе, че 1/1.07 от проектите ще бъдат в подобно положение още през първата година ;)
Само нз кви са тия успивачи.. 100К си е 100К :oops:

Давах им помещение за офис от 2009г (бяха глобул май тогава) и от кумова срама преди няколко години се прехвърлих... Ама го затвориха след края на миналото лято и от мързел там си седя още :rolleyes:

Ама тука игра някаква яка метла последните 15 минути. Цената в заглавието се промени и липсват мнения!

Да не е от новата тема, че има нова тема от преди час. Там е едно и нещо на едно и нещо, цената.
Иначе, нищо чудно Блинки да се е научил да трие и през тела, до кат е в кръчмата и играе кючеци :D:D:D:D:D

Да не е от новата тема, че има нова тема от преди час. Там е едно и нещо на едно и нещо, цената.
Иначе, нищо чудно Блинки да се е научил да трие и през тела, до кат е в кръчмата и играе кючеци :D:D:D:D:D
Пффф, верно, че е друга темата. Мое недоглеждане. Това пал нещо си, сякаш съм го мяркал във форума и реших да прегледам мненията на автора. Двете теми само по цената се различават. Викам, бе какво стана, кога @Blinky забърса. Малко остана да го нахейтя, е така за спорта, ама нямаше за какво да се хвана :D

Да, Блинки е виртуоз, никога не знаеш от къде и как ще изкочи :D:D:D
Ама в момента, ако не е в кръчмата, то - за съжаление - пилее таланта си в туриста или енжина ахахахаха А ние дерзаем тук как така два "умрели" по деф проекта са изджиткани за 100К (още по-лошо е, че го вярвам) :oops:

Да, Блинки е виртуоз, никога не знаеш от къде и как ще изкочи :D:D:D
Ама в момента, ако не е в кръчмата, то - за съжаление - пилее таланта си в туриста или енжина ахахахаха А ние дерзаем тук как така два "умрели" по деф проекта са изджиткани за 100К (още по-лошо е, че го вярвам) :oops:
Напротив. Навсякъде съм. Пръскам щастие и оптимизъм там, на споменатите по-горе места.

хаха то ясно, че ще имаш драма и ще ти бъде тегаво, НО гледай да не се "бъгнеш" ЩОТО обикновено тия неща не зависят от теб, ама никак, то просто си се случва.. :(

Още веднъж предлагам да се сегрегира комюнитито:
  1. Сделки над 2к уева - тука
  2. Зайците в туриста
  3. Комсомолците - в сърченджина
Демек некой ако тръгне да пуска теми с цени/бюджети под тая сума, директно да бъде преместван в туриста.

А ако някой почне да подскача че му спамели темата или почне да репортва другарчетата, да бъде отделян при ония със соц аватарите.

zonakonkursi.com кое тук струва 3к?

zonakonkursi.com кое тук струва 3к?
У моменто е 1.9К с явни признаци да падне до шестин лъва.. АМА по-интересното е, какво все пак има като за контент таз беГе галимация ;) щото аз още не съм включил за кви конкурси иде реч :)

Горе