viper Banned Рейтинг - 60% 3 2 0 17 Октомври 2009 #1 Системата е лицензирана купена от agaresmedia.com Системата е Arcadem Pro, струва 20 долара включва пакети игри около 8000, демо http://arcadempro.com/demo/ Аз я давам за 10 лв в пейпал. Мога да предложа и мой дизайн.
Системата е лицензирана купена от agaresmedia.com Системата е Arcadem Pro, струва 20 долара включва пакети игри около 8000, демо http://arcadempro.com/demo/ Аз я давам за 10 лв в пейпал. Мога да предложа и мой дизайн.
h3tr1k Member Рейтинг - 100% 3 0 0 18 Октомври 2009 #2 От: Продавам система за игри тапанар кво продаваш ве тази система е безплатна
A alus1onZ Member Рейтинг - 100% 2 0 0 18 Октомври 2009 #3 От: Продавам система за игри h3tr1k каза: тапанар кво продаваш ве тази система е безплатна Увеличете... Безплатен ти е мозъка! Т'ва, че я има по разни warez форуми, не значи, че е безплатна!
От: Продавам система за игри h3tr1k каза: тапанар кво продаваш ве тази система е безплатна Увеличете... Безплатен ти е мозъка! Т'ва, че я има по разни warez форуми, не значи, че е безплатна!
h3tr1k Member Рейтинг - 100% 3 0 0 18 Октомври 2009 #4 От: Продавам система за игри абе чоек има я безплатна със сумати игри какво ми дрънкаш ...
A alus1onZ Member Рейтинг - 100% 2 0 0 18 Октомври 2009 #5 От: Продавам система за игри h3tr1k каза: абе чоек има я безплатна със сумати игри какво ми дрънкаш ... Увеличете... И е орязана до безобразие, а тук човека предлага Pro версията, предполагам. Айде малко да има уважение у тоя форум да му се не знае. К'ви са тия изцепки от рода на "тъпанар" и не знам си к'во.
От: Продавам система за игри h3tr1k каза: абе чоек има я безплатна със сумати игри какво ми дрънкаш ... Увеличете... И е орязана до безобразие, а тук човека предлага Pro версията, предполагам. Айде малко да има уважение у тоя форум да му се не знае. К'ви са тия изцепки от рода на "тъпанар" и не знам си к'во.
h3tr1k Member Рейтинг - 100% 3 0 0 18 Октомври 2009 #6 От: Продавам система за игри за това си прав и се извинявам