W winbooz3 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2008 #1 Системата е готова казва се FreeGlobes дизайна съм го правил лично аз и има превод на бг за последната версия ето демо цена 150лв. може и коментар за връзки skype:winbooz69
Системата е готова казва се FreeGlobes дизайна съм го правил лично аз и има превод на бг за последната версия ето демо цена 150лв. може и коментар за връзки skype:winbooz69
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 5 Септември 2008 #2 От: Продавам система за класация на сайтове Дизайна ли е 150 лв .. щото гледам 0 сайта има ..?? не е развит хич..
От: Продавам система за класация на сайтове Дизайна ли е 150 лв .. щото гледам 0 сайта има ..?? не е развит хич..
B bdaa Banned Рейтинг - 90% 9 1 0 5 Септември 2008 #3 От: Продавам система за класация на сайтове 150 лв? аз за това не бих ти дал и 150 стотинки сорка ама е така
От: Продавам система за класация на сайтове 150 лв? аз за това не бих ти дал и 150 стотинки сорка ама е така
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 5 Септември 2008 #4 От: Продавам система за класация на сайтове Какво стана с бана за коментарите по чуждите обяви, които никои не иска? Батета, не е крайно време Крайно време отдавна беше
От: Продавам система за класация на сайтове Какво стана с бана за коментарите по чуждите обяви, които никои не иска? Батета, не е крайно време Крайно време отдавна беше
W winbooz3 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2008 #5 От: От: Продавам система за класация на сайтове thebusiness каза: Дизайна ли е 150 лв .. щото гледам 0 сайта има ..?? не е развит хич.. Увеличете... ти четеш ли изобщо продавам системата със дизайна и бг превод не готов сайт! А за цената вие предложете ма без излишни постове от рода 20, 30 ст. Последно редактирано: 5 Септември 2008
От: От: Продавам система за класация на сайтове thebusiness каза: Дизайна ли е 150 лв .. щото гледам 0 сайта има ..?? не е развит хич.. Увеличете... ти четеш ли изобщо продавам системата със дизайна и бг превод не готов сайт! А за цената вие предложете ма без излишни постове от рода 20, 30 ст.
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 5 Септември 2008 #6 От: Продавам система за класация на сайтове winbooz3 още по зле, поне някъв сайт можеше да направиш...
От: Продавам система за класация на сайтове winbooz3 още по зле, поне някъв сайт можеше да направиш...
W winbooz3 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2008 #7 От: Продавам система за класация на сайтове Имам си причини поради, които и нямам много време и за това реших да го продам цена вие предложете.
От: Продавам система за класация на сайтове Имам си причини поради, които и нямам много време и за това реших да го продам цена вие предложете.