Продавам скрипт за Torrent Search Engine

alus1onZ

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Демо на скрипта може да видите на адрес: www.bitbee.net

Скрипта е freeware и се намира с малко повечеко търсене в нета, НО така предоставен за ползване както ще го намерите ще имате доста проблеми с него. Оправил съм доста неща по него и съм дописал няколко функции, които мисля, че много малко от съфорумците ще успеят да си ги напишат (no hard feelings) . Също така съм добавил и плъгин за добавяне на търсачка към браузъра (както е тази на Google примерно при Firefox).

Скрипта се предлага както на български, така и на английски език. Напълно автоматизирана е търсачката и няма нужда от добавяне на никакви торенти, идеален сайт на автопилот може да се получи от скрипта. Само качвате на хостинг някакъв, настройвате един конфигуриращ файл и сте готови със сайта.

Предлагам и безплатен съпорт при инсталирането на скрипта, ако го закупите.

Цена: 50 лв. (приемам ePay и Paypal)

Цената е твърда, затова си спестете всякакви пазърлици :|
 
От: Продавам скрипт за Torrent Search Engine

Добре нека да подходим така. Предлагам едно review copy за 30 лева. Бройката е само една, който пръв купи review copy-то го получава за 30, след това цената отново си е 50 лв.

За незнаещите (съмнявам се да има такива) review copy значи копие от скрипта, продадено на по-ниска цена с/у, което клиентът, закупил продукта, изказва мнението си относно него в темата и по този начин другите ще разберат дали и колко си заслужава скрипта. Съответно това review му спестява 20 лв. от цената.
 
От: Продавам скрипт за Torrent Search Engine

Могат ли да се добавят нови торент сайтове от който да може да се търси?
 
От: Продавам скрипт за Torrent Search Engine

Принципно може, ако знаеш как да работиш с функцията explode(); в PHP. Но надали ще ти трябва да добавяш нови, защото така както го гледаш скрипта в момента търси в 705 тракера.
 

Горе