hrisiwrite Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 2 Декември 2012 #1 Ако вече сте с коледно настроение и ви трябва статия на тази тема, аз имам една. Ако някой се интересува да пише. Статията е кратка- 212 думи - 2 лв.
Ако вече сте с коледно настроение и ви трябва статия на тази тема, аз имам една. Ако някой се интересува да пише. Статията е кратка- 212 думи - 2 лв.
syconium New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 3 Декември 2012 #2 От: Продавам статия - "В духът на Коледа" Правописната грешка в заглавието ще позволили коментар на цената?
От: Продавам статия - "В духът на Коледа" Правописната грешка в заглавието ще позволили коментар на цената?
hrisiwrite Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 3 Декември 2012 #3 От: Продавам статия - "В духът на Коледа" Добре, направила съм грешка по невнимание, не мога да я поправя .. всеки ще си я промени.. позволява коментар да.. сега ако мислите да се заяждате не започвайте изобщо, ако не се интересувате просто подминете темата..
От: Продавам статия - "В духът на Коледа" Добре, направила съм грешка по невнимание, не мога да я поправя .. всеки ще си я промени.. позволява коментар да.. сега ако мислите да се заяждате не започвайте изобщо, ако не се интересувате просто подминете темата..