Продавам търговска марка ZAHIR. Нова по ниска цена 500 лв.

Продавам търговска марка ZAHIR. Нова по ниска цена 500 лв.

На вниманието на всички заинтересувани, предлагаме на вашето внимание възможност за закупуване на Запазена търговска марка „ZAHIR”, класове на стоките и услугите 3,29,30,43 с регистрационен номер 92771, регистрирана на 25.01.2014, срок на действие до 06.02.2024 година, тип на марката комбинирана. С тази марка могат да се продават всички стоки и услуги изброени в съответните класове. Марката е придружена със свидетелство за регистрация на промишлен дизайн стикер, регистрационен номер (11)8090, регистрирано на 19.06.2014 свидетелството за регистрация на промишлен дизайн е със срок на закрила до 20.02.2024 година, регистрирани са четири броя дизайн на стикери. Разработили сме марката като графичен продукт, който е интересен, атрактивен и съобразен с потребителите на българския и световния пазар. Подходяща е като име за различни продукти изброени в съответните класове от класификатора на Патентно ведомство. Разработена е от екип специалисти, професионалисти в сверата на графичния дизайн, професионалисти в бранша. Значение на думата „ZAHIR”. Тълковен речник: Незабравим, обсебващ. Нещо или някого, с когото сме били
в контакт или сме се срещнали, постепенно започва да изпълва мислите ни, докато в един момент вече не сме способни да се концентрираме върху нищо друго. Етимологичен речник: На арабски означава видим, явен, набиващ се на очи. Синонимен речник: видим, явен, незабравим, обсебващ. Думата, марката „ZAHIR” подхожда на класовете които сме запазили според класификатора на Патентно ведомство на Република България: 3,29,30,43 ако желаете допълнително може да запазите и други класове и да разширите
списъка от стоки и услуги попадащи в съответните класове. Марката е разпознаваема и лесно запомняща се и определено е „попадение” в сферата на рекламата. Предлагаме Ви да закупите търговската марка „ZAHIR” това би ви спестило много усилия и разбира се много време, тъй като процедурата по регистрация в патентно ведомство отнема минимум 2 години. Получавате и разработения от същия екип проект на етикет с предпечатна подготовка, който бихте могли да използвате за широк спектър от произвежданите от вас продукти. Размерът и дизайнът на етикета ще бъдат съобразени с вида на произвежданите от вас продукти и тяхната опаковка. Евентуалната регистрацията договора за продажба на Марката в Патентно ведомство на Република България ще се извърши също от нас.

Прилагаме:
1. Свидетелство за регистрация на Марка „ZAHIR”
2. Свидетелство за регистрация на 4 промишлени дизайна на марката„ZAHIR”
3. Описание на стоките и услугите според Международна класификация на стоките и услугите за регистрация на марки приета и използвана от Патентно ведомство.

Клас 3: Препарати за избелване и пране; препарати за почистване, полиране, обезмасляване и шлифоване; сапуни; парфюмерия, етерични масла ,козметика, лосиони за коса; средства за почистване на зъби.
Клас 29: Месо, риба, птици и дивеч; месни екстракти; консервирани, замразени, сушени, варени и печени плодове и зеленчуци; желета, конфитюри и компоти; яйца; мляко и млечни произведения; хранителни масла и мазнини.
Клас 30: Кафе, чай, какао и заместители на кафе; ориз; тапиока и саго; брашно и произведения от зърнени храни; хляб, сладкиши и захарни изделия; сладоледи; захар, мед, меласа; мая, бакпулвер; сол, горчица; оцет, сосове (подправки); подправки; лед.
Клас 43: Ресторантьорство; временно настаняване.
Притежаваме правата за използването на марката до 06.02.2024 година. При сключване на споразумение, поемаме ангажимента за уреждането на необходимите документи и номенклатура за прехвърлянето правата за марката. Благодарим предварително на всички проявили интерес.
Марката е с изтекъл срок. Марката е активна и е запазена още 6 месеца гратисен период през който трябва да се заплатят около 500 лв за да се поднови за още 10 год.
Ценатa марката e 3000 лв. Нова по ниска цена 500 лв.

НОВО - Може да се направи размяна за криптовалута BTC-Bitcoin, ETH-Ethereum.
 

Прикачени файлове

  • zhr1.jpg
    zhr1.jpg
    21.5 KB · Преглеждания: 3
  • zhr.jpg
    zhr.jpg
    17.1 KB · Преглеждания: 2
  • zah.jpg
    zah.jpg
    698.1 KB · Преглеждания: 2
  • zah1.jpg
    zah1.jpg
    663.9 KB · Преглеждания: 2
  • ZAHIR1(2).jpg
    ZAHIR1(2).jpg
    282.3 KB · Преглеждания: 2
  • ZAHIR2(2).jpg
    ZAHIR2(2).jpg
    335 KB · Преглеждания: 1
  • ZAHIR3(2).jpg
    ZAHIR3(2).jpg
    323.4 KB · Преглеждания: 2
  • ZAHIR(2).jpg
    ZAHIR(2).jpg
    315.7 KB · Преглеждания: 3
Последно редактирано:

Горе