Дай ми 1000лв. Щом са за семки...Хаха, егати играча. 1000 лв са пари за семки, нали...аз също не мога да повярвам как някой може да се пеитеснява за някви си 1000 лв.
Доки , като не си запознат не дей да умуваш, тези които са запознати знаят как става ))Няма такъв начин. Това е лична сметка... и ти даваш достъп до онлайн банкирането. Всеки притежател на акаунта може да иде и да си изтегли сумата. Те са негови по егн и лична карта....
Ще ме разплачеш ((Много добре запознат съм, ползвам айкард от 3г. Това си е чиста измама. Това е лична сметка на човек. Този акаунт се прави с виодео оператор за да се потвърди. Не можеш да ползваш лични сметки на никой това е не законно!!!!
Знам, защото клиентите ги познавам, и те ми казват за какво ги ползват и по колко изкарват, няма нищо притеснително )Самия факт, че знаеш с колко кинти разполагат "клиентите" ти е леееееееко притеснителен, не мислиш ли....
Някой ще ме светне ли, защо си струва да купя такъв верифициран акаунт?
Продай ги там..... защо се набутваш за 300лвПичове, може да си гадаате цял ден, тези които се занимават знаят за какво си хвърлят парите на вятъра, които иска да разбере повече за какво са нужни тези акаунти може да ми пише на лично!!! Проверете по чуждестранните форуми по колко пари върви един такъв акаунт( от 300 до 600 евро) ))
Много измами стават и е повече разправия, предпочитам тукПродай ги там..... защо се набутваш за 300лв