Продавам adwords ваучери от 75 евро евтино

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Продавам adwords ваучери за реклама (купони) на стойност 75 евро всеки. Ваучерите се продават за $20 парчето. Ето отговори на най-често задаваните въпроси:

- Валидни са за цял свят
- Важат за нови акаунти, но доста хора правят по 5-6 различни кампании (с различни данни), за да се възползват от ваучерите.
- Валидни са до 31 декември 2009 година, т.е. трябва да се стартират до тази дата. Иначе може да се използват и по-нататък.
- Имам доста ваучери, така че не се притеснявайте.
- Да, правя някои промоции, особено за редовни клиенти.

Сегашните промоции са:

*Първият закупил 2 ваучера (наведнъж или в срок от 1 седмица) ще получи като подарък ваучер на стойност 50лв. - НЕВАЛИДНО!

*Първите трима закупили по 3 ваучера (наведнъж или в срок от 1 седмица) ще получат като подарък ваучер на стойност $50. - ОСТАВА САМО ЕДИН!

*Всеки закупил 5 ваучера (наведнъж или в срок от 1 седмица) ще получи като подарък ваучер на стойност 75 евро.

*Всеки закупил 2 ваучера наведнъж получава $5 отстъпка. (Ако има валидна промоция за ваучер-подарък, не можете да се възползвате и от двете!)

Приемам плащания по банков път, чрез пощенски запис и работя с PayPal. Моля, за връзка използвайте лични съобщения.

Поздрави!

Последно редактирано:
От: Продавам adwords ваучери от 75 евро евтино

Вече бонус от 50 лева няма, а от бонусите от $50 ми остана само един. Така, че побързайте ако искате да хванете промоцията

От: Продавам adwords ваучери от 75 евро евтино

Здравей, имам акаунт в който рекламирам един сайт. Ако си купя ваучер и го заредя на нов акаунт за да рекламирам същия сайт, гугъл ще позволи ли подобно нещо?

п.п. Пропуснах да кажа, че рекламата на този сайт в другия ми акаунт е изтекла.

Горе