Домейна е към суперхостинг и е подновен днес за 1 г.
Към него върви и wp сайт с къстъм темплейт и плъгини на стойност 200 долара.(пазя логове) (themeforest)
Инсталирани са още няколко фрий плъгина за статистики, кеш, gtranslate, custom css/js, каптча и т.н.
Имам и хост за 1 г. напред. (30 лв/г.)
Има и ботове, които теглят обявите от alo.bg и imot.bg (пожелание) - 50 лв.
Таргета в момента е Бургас и Варна, но от админ панела се редактира всичко свързано с категории и т.н.
Цена: по договаряне
Най-добрата оферта печели.
Не ми се занимава с wp, а и си имам други неща засега и ако реша пак да мина към бизнеса с имоти, ще ползвам моя си къстъм система.
Който направи добра оферта за домейна го грабва, а wordpressa ще се продаде отделно.
Тел 0886 199 807 или ЛС
viber/whatsapp: +34 604 39 00 37
Живея в Слънчев бряг и мога да мина през Бургас, ако има някой от района.
Към него върви и wp сайт с къстъм темплейт и плъгини на стойност 200 долара.(пазя логове) (themeforest)
Инсталирани са още няколко фрий плъгина за статистики, кеш, gtranslate, custom css/js, каптча и т.н.
Имам и хост за 1 г. напред. (30 лв/г.)
Има и ботове, които теглят обявите от alo.bg и imot.bg (пожелание) - 50 лв.
Таргета в момента е Бургас и Варна, но от админ панела се редактира всичко свързано с категории и т.н.
Цена: по договаряне
Най-добрата оферта печели.
Не ми се занимава с wp, а и си имам други неща засега и ако реша пак да мина към бизнеса с имоти, ще ползвам моя си къстъм система.
Който направи добра оферта за домейна го грабва, а wordpressa ще се продаде отделно.
Тел 0886 199 807 или ЛС
viber/whatsapp: +34 604 39 00 37
Живея в Слънчев бряг и мога да мина през Бургас, ако има някой от района.