vasko_prasko
New Member
Имам достъп до система, която прави абсолютно реални гледания на вашето видео. Няма проксита. Няма как да баннат видеото ви заради тази система.
Последно редактирано:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Разбира се :
YouTube e втората най-голяма търсачка след Google.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Prasko, в този форум ти също си "Mr. компетенция по всички въпроси".http://www.clickz.com/3635044 погледни тука...
В този форум всички са "Mr. компетенция по всички въпроси" нямам намерение да ставам един от тия..
Щом за 6 месеца си се развил дотолкова, че още да се занимаваш с това , определено си в ембрионална фаза на развитие . Продължавай с това темпо и след около 2 години ще откриеш БУКС сайтовете , след още една ще попаднеш на хостинг $ сайтовете .
ХАХАХА ОК. Явно няма смисъл да пиша тука...
Нападки които съдържат "най-вероятно" ми говорят само че си нямате работа.
Добре какво е това BOTNET. До колкото разбирам вирус или нещо такова...
.....това не го знам... Обяснете ми.
Сори Наско, но наистина не постъпи коректно в случея. Не сме тук да се хейтваме един друг и да дрънкаме кой от кой е по-велик. Тук сме за да споделяме опит!
БОТНЕТа е мрежа от заразени компютри. В повечето случеи е на базата на заразени компютри. Вариантите за да те използват по-този начин са много - adware script, trojan и т.н. В повечето случеи такива мрежи се ползват за флудване на конкурент или както в случея в който си се набутал, да ти генерират посетители. Реално погледнато всичко се случва на компютъра на потребителя без той изобщо да знае. Това в доста държави подлежи на сериозно наказание според законодателството им и за това ти препоръчвам да се откажеш да ползваш този продукт възможно най-бързо, защото в противен случей ставаш съучастник в нарушаването на една камара закони.
Като цяло Наско правилно те е насочил към мястото където да прочетеш, но реших да ти го предам под формата на 3 реда. Дано са ти полезни.
П.П. Ако държиш да получаваш качествено отношение към теб, показвай такова и към съфорумците. Тук сме се събрали за да печелим и за да обменяме опит, евтините нападки ще свършат в кофата, а и няма да получиш отговора който очакваш.