vbogoev
New Member
Ето какъв е случая.
Вчера си регистрирах 1 акаунт в абв-то набързо. Единственото, за което го използвах този акаунт беше да си създам фейсбук профил. Никъде другаде не е даван, написан и т.н.
И днеска влизам и какво да видя? Някаф смешен спам от едни боклуци дето са ми наспамили всички пощи...
Няма и 12 часа от както съм създал пощата и почва да вали спам. Малко странно, не мислите ли?
Вчера си регистрирах 1 акаунт в абв-то набързо. Единственото, за което го използвах този акаунт беше да си създам фейсбук профил. Никъде другаде не е даван, написан и т.н.
И днеска влизам и какво да видя? Някаф смешен спам от едни боклуци дето са ми наспамили всички пощи...
Здравей,
пишем ти, за да те предупредим, че имаме намерение да те изкушаваме безмилостно и постоянно, с повод и без повод с нашите топ оферти защото знаем, че най-добрият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш! Ще договаряме всичките оферти на такива цени и условия, че с бюджета, с който разполагаш ще можеш да си позволяваш в пъти повече, отколокото преди!
Нека се представим – ние сме perfektina_qjte_mi_kura.com сайтът с перфектните оферти на перфектни цени.
........... дъра бъра .......
Няма и 12 часа от както съм създал пощата и почва да вали спам. Малко странно, не мислите ли?