Нетинфо излязоха на печалба последните години.И за какво ще му е на някой да инвестира в губещ бизнес?
Нетинфо излязоха на печалба последните години.
В тази връзка съществува и допълнителен риск за доверието в поща АБВ при смяна на собственика. Никой не се притеснява, че Лари Пейдж или Сергей Брин му прочитат писмата в Gmail. Но ако новият собственик на „Нетинфо” е някой бизнесмен, бивш служител на ДС, каква е гаранцията, че няма да се изкуши да прави това, на което са го учили - четене на чужди писма?
Края на статията ми хареса:
И ако трябва да сме честни този сайт е с най-добър трафик.Нетинфо излязоха на печалба последните години.
Не мерси, даже и да ми я подарят няма да я взема - скоро ще бъде една от най милиционерски пощи, където милиционерите ще имат пълен достъп. Не случайно я продават. :wink:
Викаш кой и да я купи,все Цветанов ще го контролира :-o
Не мерси, даже и да ми я подарят няма да я взема
Абе и аз много бих се зарадвал някой да ми подари толкова оборотен сайт, че и вече изграден като бизнес. Не че нещо, но все някак ще се оправим с него.Братле аз пък, ако ми го подарят ще скоча до тавана от кеф.
Да, ще има много начини с толкова трафик. Аз лично бих се замислил и малко за аф. маркетинг, но като цяло сегашния им начин не е никак зле - CMP-а си е едно от най-добрите начини, като изключим някои по-атрактивни и доходоносни като PR публикация и брандинг на секции. Винаги има начини. Само трафик да имаш и да знаеш какво го интересува.