Продава се онлайн игра (сайт) с приходи.

Soul_93

Banned
Рейтинг - 77.8%
7   2   0
Здравейте, тъй като нямам време да развивам сайта, реших да го продам на някой, който ще може да го развива.
Ще дам малко подробна информация отностно сайта за приходи и т.н.

Сайта се намира на адрес http://nagradka.eu/ Системата е къстъм, дизайна е закупен от themeforest.net и е преправян допълнително, уникална по функции с тематиката си. Интегрирана е с темплейт енджийн (smarty), има малък недостатък, че не съм направил админ панел (но това да не ви притеснява, за няколко дни може да се напише такъв).
Замисъла на сайта е потребителите при определени точки да могат да си вземат награда от сайта. Наградите, който виждате не се предлагат, но ако желаете можете да ги смените. Досега сайта не е давал награди, защото никой потребител не е поръчал награда, която да бъде изпратена. Сайта печели от etarget и SMS-си.
Сайта е устроен така, че дори и да закупите награда и изпратите, няма да сте на загуба. В проценти го определям като 35-40% разходи и 60-65% печалби от цялата сума от etarget и SMS компанията. На месец приходите на сайта (за 2 месеца онлайн) са 80-90 лева/месечно (от etarget и sms сумирано). Печалбите са генерирани от около максимум 7 редовни потребителя. Представете си ако имате около 20-30 редовни потребителя колко ще генерирате.
С ключова дума "nagradka" излиза на 2-ро място в гугъл (според моя браузър). На домейна му остават около 10 месеца на хостигна около 1 месец. С посещенията е добре, генерира около 250-500 посещения дневно, 30-80 посещения са директно от гугъл.
Също, че получите групата в фейсбук (83 харесвания). Има модул отделно за SMS реклама. Ще получите към това (ако желаете) сегашните акаунти в etarget и smspay (+ наличноста в тях, която ще бъде добавена (на 50%) към цената на сайта). Отделно като бонус ще получите скрипта (системата) на http://places-bg.nagradka.eu/

Цена: 350 лева.

Причина за продаването: В момента рядко имам свободно време да се позанимавам със сайта.

Коректен съм, приемам плащане в брой или банков път.

Поздрави, Р.Д.

П.С. (За въпроси можете да пишете лично или GSM: 0886 37 89 16)

От: Продава се онлайн игра (сайт) с приходи.

Здравей , продаваш ли само домейна? Прати ми цена на ЛС !

От: Продава се онлайн игра (сайт) с приходи.

Само домейна не се продава. Отностно приходите изпратих ти лично. :)

Поздрави.

Горе