Продава се онлайн игра

От: Продава се онлайн игра

Привет и ЧНГ. Може ли някакъв демо акаунт или предложи вариант за разглеждане...

ЧНГ и на теб.Ами направил съм да се стартира с 10 000 точки и 10 000 опит мисля че е достатъчно.Ако искаш още някакъв ресурс пиши.

Играта е готина, но нещо и липсва.. не знам.. прекалено бързо омръзва..

Може би защото стартира с 10 000 точки за тест :) Ако някой има интерес към сайта може да пише лично или на скайп helf.php :) да се договорим за по ниска цена или друго :)

Здравейте, дизайна кой го е правил?

А знаете ли че цялата скромна сума на този дизайн с пълен лиценз е 550$

Принципно продавам скрипта дизайна съм го сложил просто да седи по красиво :) забравил съм да спомена че той несе продава.
Едит: както и още други неща съм забравил сега ще ги напиша сайта не върви със домейна само скрипта php ако имате дизайн ще ви го вмъкна.

Последно редактирано:

Давам линк към дизайна само на ЛС... и честно казано е добре да го махнете защото от сайта в който се продава хората бият през рацете!

Ами добре тогава вече сайта не се продава локвайте темата пуснах го да видя ще има ли интерес но няма никакъв затова него продавам вече :)

Това е супер тъпо което го направи!
И за това ще ти дам червена репутация!(Аз почти НИКОГА не съм давал)

Продаваш нещо за 140 ЛЕВА, с ДОСТА ДОБЪР дизайн, които грабва страшно много, и после викаш "аа забравих да го уточня"
Сменяш си мнението, когато didexs пише, че дизайна е 550$..

Е не става така пич..

Извинявам се за което че не съм уточнил.Няма проблем относно репутацията всякой дава такава репутация каквото той реши :). Ще се старая по-нататък да пиша всичко точно за да получавам само зелени репутации.

Горе